Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Drożdże gorzelnicze Cobra/ Coobra Pure PROMOCJA!!!

09-05-2015, 7:32
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 12.50 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 12.50 zł     
Użytkownik Zegar4
numer aukcji: 5163586231
Miejscowość Żyrardów/Wiskitki
Kupiono sztuk: 21    Licytowało: 4    Wyświetleń: 79   
Koniec: 09-05-2015 07:26:22
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Zamówienia i porady
tel 604 [zasłonięte] 465

 

Pracujemy od 8.00 do 18.00


e-mail [zasłonięte]@interia.pl

http://mikito.pl/szablony/ikony/pza.png
http://mikito.pl/szablony/ikony/mbank.png

nr. konta

02 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 674247

http://mikito.pl/szablony/ikony/poczta.jpg

http://mikito.pl/szablony/ikony/ups.png


Koszty wysyłki podane są zawsze w opisie przedmiotu – zależą tylko i wyłącznie od jego wagi. Nie pobieramy żadnych opłat za pakowanie paczek, kartony, folie, taśmy itp.

Możliwy odbiór osobisty.

ul. Kościuszki 35b
96-315 Wiskitki

1. Nie masz zamiaru kupować to nie licytuj - nie ma możliwości odwołania oferty kup-teraz.

2. W tytule przelewu podaj swój nick z allegro lub nr aukcji.

3. Prosimy o podpisywanie się w e-mailach oraz prowadzenie korespondencji w formie "odpowiedz nadawcy"

4. Na określenie formy płatności i wysyłki, lub wpłatę na konto czekamy do 2 tygodni po czym wysyłamy przypomnienie.

5. Kupujący wystawia komentarz jako pierwszy.

6. W razie jakichkolwiek pytań lub niejasności proszę o kontakt.

7. Preferujemy kontakt e-mail.

 

Witamy w sklepie DAR-WIN

(Kliknij)

 

COOBRA PURE

Zawiera specjalny rodzaj drożdży, który pozwala uzyskać wysoką zawartość alkoholu w nastawie, natomiast zmniejsza ilość produktów ubocznych fermentacji w porównaniu do innych drożdży. Zalecana temperatura fermentacji 25st.C (20 – 30st.C), czas fermentacji 3 – 4 dni.

Instrukcja: 6kg cukru należy rozpuścić w 21L ciepłej wody, po ostudzeniu nastawu do temperatury ok. 30°C dodać zawartość torebki intensywnie mieszając przez 1 minute, fermentacje przeprowadzić w temperaturze 20-30°C. Optymalna temperatura fermentacji to 25°C. Czas fermentacji 5 dni.

Temperatura pracy: 20-30°C
Temperatura optymalna: 25°C
Czas fermentacji: 4 dni
Wydajność: około 14% alkoholu z 6kg cukru
Waga netto: 100g

W ofercie posiadamy również siatki wędliniarskie, jelita naturalne, drożdże gorzelnicze drożdże winiarskieareometryesencje i zaprawki smakowe oraz inne akcesoria do wyrobu wędlin i alkoholi.

 

Przy zakupach na kilku aukcjach wszystkie zakupione artykuły wysyłamy w jednej paczce.

Serwis Allegro sam wylicza odpowiedni koszt przesyłki.


Zakupy na moich aukcjach są w 100% bezpieczne!

Jesteśmy legalnie działającą firmą. Do każdych zakupów dołączony jest paragon lub na życzenie faktura vat. Wszystkie nasze aukcję objęte są Programem Ochrony Kupujących. Program zapewnia Kupującemu rekompensatę do 10.000 zł w przypadku, gdy: - zapłacił za towar, ale go nie otrzymał; - otrzymał towar, który znacznie różni się od opisanego w ofercie. Rekompensata jest finansowana ze środków Allegro.

Uwaga: wszystkie artykuły posiadamy w magazynie, a zamówienia do Klientów wysyłamy na bieżąco - codziennie od poniedziałku do piątku.

Zapraszam na pozostałe moje aukcje

Drożdże gorzelnicze Cobra/ Coobra Pure PROMOCJA!!!