Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Drożdże gorzelnicze Cobra/ Coobra Pure na zacier

19-01-2012, 3:08
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 16 zł     
Użytkownik Zegar4
numer aukcji: 2038036082
Miejscowość Żyrardów/Wiskitki
Wyświetleń: 19   
Koniec: 19-01-2012 03:08:14
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Zamówienia i porady specjalisty

tel 604 [zasłonięte] 465
e-mail [zasłonięte]@interia.pl

http://mikito.pl/szablony/ikony/pza.png
http://mikito.pl/szablony/ikony/mbank.png

nr. konta

02 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 674247

http://mikito.pl/szablony/ikony/poczta.jpg

http://mikito.pl/szablony/ikony/ups.png


Koszty wysyłki podane są zawsze w opisie przedmiotu – zależą tylko i wyłącznie od jego wagi. Nie pobieramy żadnych opłat za pakowanie paczek, kartony, folie, taśmy itp.

Możliwy odbiór osobisty.
 

 ul. Kościuszki 35b
96-315 Wiskitki

1. Nie masz zamiaru kupować to nie licytuj - nie ma możliwości odwołania oferty kup-teraz.

2. W tytule przelewu podaj swój nick z allegro lub nr aukcji.

3. Prosimy o podpisywanie się w e-mailach oraz prowadzenie korespondencji w formie "odpowiedz nadawcy"

4. Na określenie formy płatności i wysyłki, lub wpłatę na konto czekamy do 2 tygodni po czym wysyłamy przypomnienie.

5. Kupujący wystawia komentarz jako pierwszy.

6. W razie jakichkolwiek pytań lub niejasności proszę o kontakt.

7. Preferujemy kontakt e-mail.

8. Pracujemy od 8.00 do 20.00
 

 

Witam na mojej aukcji

na  której oferuję

 

COOBRA PURE

Zawiera specjalny rodzaj drożdży, który pozwala uzyskać wysoką zawartość alkoholu w nastawie, natomiast zmniejsza ilość produktów ubocznych fermentacji w porównaniu do innych drożdży. Zalecana temperatura fermentacji 25st.C (20 – 30st.C), czas fermentacji 3 – 4 dni.

Instrukcja: 6kg cukru należy rozpuścić w 21L ciepłej wody, po ostudzeniu nastawu do temperatury ok. 30°C dodać zawartość torebki intensywnie mieszając przez 1 minute, fermentacje przeprowadzić w temperaturze 20-30°C. Optymalna temperatura fermentacji to 25°C. Czas fermentacji 5 dni.

!!! UWAGA !!! dotyczy wszystkich szybkich drożdży turbo!!!!UWAGA!!! 

Fermentacja przebiega bardzo burzliwie (duże wydzielanie CO2), dlatego nie zaleca się używania korków i rurek fermentacyjnych w balonach. W pojemnikach fermentacyjnych nie należy dociskać pokrywy (ma leżeć luźno).

Zaleca używać się dużych balonów i pojemników fermentacyjnych, dla 21 - litrowego nastawu potrzebny jest pojemnik lub balon o pojemności co najmniej 30 litrów.

Nigdy nie wolno dopuścić do przekroczenia temperatury 35°C, powyżej tej temperatury drożdże przestaną pracować.

Nie należy łączyć kilku opakowań drożdży, ponieważ łączenie kilku opakowań nawet przy zwiększeniu ilości cukru i wody może doprowadzić do przekroczenia dopuszczalnej temperatury fermentacji (nie dotyczy drożdży Coobra 6 MAGNUM).

Temperatura pracy: 20-30°C
Temperatura optymalna: 25°C
Czas fermentacji: 4 dni
Wydajność: około 14% alkoholu z 6kg cukru
Waga netto: 100g

1-4 szt. - paczka lub list

5-8 szt. - paczka do 1 kg

9-18 szt. - paczka do 2 kg

19-45 szt. - paczka do 5 kg

Koszty wysyłki:

Przy wpłacie na konto:

Paczka do 1 kg: 9,5 zł - ekonomiczna, 11 zł - priorytetowa

Paczka do 2 kg: 11 zł - ekonomiczna, 13 zł - priorytetowa

Paczka do 5 kg: 13 zł - ekonomiczna, 14,5 zł - priorytetowa

Firma kurierska do 30 kg - 20 zł

Za pobraniem:

Paczka do 0,5 kg: 10,5 zł - ekonomiczna, 13,5 zł - priorytetowa

Paczka do 1 kg : 12,5 zł - ekonomiczna, 15,5 zł - priorytetowa

Paczka do 2 kg : 14 zł - ekonomiczna, 17 zł - priorytetowa

Paczka do 5 kg : 16 zł - ekonomiczna, 19 zł - priorytetowa

Firma kurierska do 30 kg - 27 zł

Drożdże gorzelnicze Cobra/ Coobra Pure na zacier




Zapraszam również na pozostałe aukcje