Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

DROŻDŻE GORZELNICZE COBRA 48 BIMBER COOBRA zacier

03-05-2015, 18:45
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 11 zł     
Użytkownik Pawel-Wiecz
numer aukcji: 5236720199
Miejscowość Otwock
Zostało sztuk: 50    Wyświetleń: 2   
Koniec: 03-05-2015 18:49:21
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
Sklep "Karafka"
ul. KOŚCIELNA 5
05-400 Otwock
tel.508-[zasłonięte]-700


PRACUJEMY OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU: 10 - 18 I W SOBOTĘ 10 - 13

1. Kupując kilka przedmiotów za przesyłkę płacisz tylko raz.
2. Po zakupie kilku przedmiotów prosimy zapytać o koszty przesyłki. Prosimy nie obliczać samemu, ponieważ często są to zaniżone kwoty w związku z tym wydłuża się czas wysyłki towarów.
3. W tytule przelewu prosimy wpisać NICK/swoją nazwę z Allegro.
4. Wystawiamy faktury VAT na życzenie klienta.

1. Towar wysyłamy w ciągu 48 godz. od zaksięgowania pieniędzy na naszym koncie lub od dokonania zakupu za pobraniem.
2. Szkło wysyłamy paczką z opcją ostrożnie lub bez opcji ostrożnie na życzenie klienta, ale nie przyjmujemy wtedy reklamacji jeżeli towar zostanie uszkodzony.
3. Odbiór osobisty jest możliwy w sklepie (adres wyżej).

 
 
 
 

Drożdże Coobra 48

 Możliwa fermentacja do 21%

Coobra 48 to nowa i niezwykle skuteczna mieszanka drożdży, pożywki i mikroelementów, cechująca się niezwykle wydajną „pracą”:

6kg cukru w nastawie – czas fermentacji około 48H – do 14%

8kg cukru w nastawie – czas fermentacji około 120H – do 19%

Aby fermentacja mogła dojść do 21% z 9kg cukru, temperatura fermentacji musi cały czas utrzymywać się pomiędzy 18-240C, należy schładzać nastaw jeżeli będzie to konieczne. Czas fermentacji w tym przypadku to 7-10 dni. Najlepsze efekty uzyskamy używając 10kg glukozy zamiast cukru.

 

Zawartość: drożdże, pożywka, enzymy, witaminy oraz mikroelementy.


!!!UWAGA dotycząca wszystkich drożdży Coobra!!!



v Przy fermentacji w balonie nie używać rurki fermentacyjnej ani korka.



v Przy fermentacji w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy (ma luźno leżeć).



v Pozostawić dużo luzu w pojemnikach fermentacyjnych gdyż fermentacja przebiega bardzo burzliwie – dla 21L wody C min.30L fermentator.

v Nie doprowadzić do przekroczenia temperatury 35*C (drożdże przestaną pracować).




Zapraszamy na inne nasze aukcje znajdziesz tam sprzęt do destylacji i produkcji wina



 

 
 

DROŻDŻE GORZELNICZE COBRA 48 BIMBER COOBRA zacier