|
|
Sklep "Karafka" ul. KOŚCIELNA 5 05-400 Otwock tel.508-[zasłonięte]-700
PRACUJEMY OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU: 10 - 18 I W SOBOTĘ 10 - 13 |
|
1. Kupując kilka przedmiotów za przesyłkę płacisz tylko raz. 2. Po zakupie kilku przedmiotów prosimy zapytać o koszty przesyłki. Prosimy nie obliczać samemu, ponieważ często są to zaniżone kwoty w związku z tym wydłuża się czas wysyłki towarów. 3. W tytule przelewu prosimy wpisać NICK/swoją nazwę z Allegro. 4. Wystawiamy faktury VAT na życzenie klienta.
|
|
1. Towar wysyłamy w ciągu 48 godz. od zaksięgowania pieniędzy na naszym koncie lub od dokonania zakupu za pobraniem. 2. Szkło wysyłamy paczką z opcją ostrożnie lub bez opcji ostrożnie na życzenie klienta, ale nie przyjmujemy wtedy reklamacji jeżeli towar zostanie uszkodzony. 3. Odbiór osobisty jest możliwy w sklepie (adres wyżej).
|
|
|
|
Coobra 24 jest specjalnie stworzonym preparatem, do sfermentowania 6kg cukru w 24 godz.
Zawartość: 205g netto - drożdże, pożywka, witaminy oraz mikroelementy.
Instrukcja: rozpuścić 6kg cukru w 21L wody. Do nastawu o temp. ok. 30*C dodać zawartość torebki i dobrze wymieszać przez ok. 1min. Fermentować w temperaturze 20-30*C. Najlepsza temperatura fermentacji 25*C, czas fermentacji 24 godziny.
!!!UWAGA dotycząca wszystkich drożdży Coobra!!!
v Przy fermentacji w balonie nie używać rurki fermentacyjnej ani korka.
v Przy fermentacji w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy (ma luźno leżeć).
v Pozostawić dużo luzu w pojemnikach fermentacyjnych gdyż fermentacja przebiega bardzo burzliwie – dla 21L wody C min.30L fermentator.
v Nie doprowadzić do przekroczenia temperatury 35*C (drożdże przestaną pracować).
|
Zapraszamy na inne nasze aukcje znajdziesz tam sprzęt do destylacji i produkcji wina
|
|
|
|
|