Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

DROŻDŻE GORZELNICZE COBRA 24 BIMBER COOBRA ZACIER

02-07-2015, 19:19
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 15 zł     
Użytkownik Pawel-Wiecz
numer aukcji: 5416224175
Miejscowość Otwock
Wyświetleń: 3   
Koniec: 02-07-2015 19:17:19
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
Sklep "Karafka"
ul. KOŚCIELNA 5
05-400 Otwock
tel.508-[zasłonięte]-700


PRACUJEMY OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU: 10 - 18 I W SOBOTĘ 10 - 13

1. Kupując kilka przedmiotów za przesyłkę płacisz tylko raz.
2. Po zakupie kilku przedmiotów prosimy zapytać o koszty przesyłki. Prosimy nie obliczać samemu, ponieważ często są to zaniżone kwoty w związku z tym wydłuża się czas wysyłki towarów.
3. W tytule przelewu prosimy wpisać NICK/swoją nazwę z Allegro.
4. Wystawiamy faktury VAT na życzenie klienta.

1. Towar wysyłamy w ciągu 48 godz. od zaksięgowania pieniędzy na naszym koncie lub od dokonania zakupu za pobraniem.
2. Szkło wysyłamy paczką z opcją ostrożnie lub bez opcji ostrożnie na życzenie klienta, ale nie przyjmujemy wtedy reklamacji jeżeli towar zostanie uszkodzony.
3. Odbiór osobisty jest możliwy w sklepie (adres wyżej).

 
 
 
 
 

Coobra 24 jest  specjalnie stworzonym preparatem, do sfermentowania 6kg cukru w 24 godz.

Zawartość: 205g netto - drożdże, pożywka, witaminy oraz mikroelementy.

Instrukcja: rozpuścić 6kg cukru w 21L wody. Do nastawu o temp. ok. 30*C dodać zawartość torebki i dobrze wymieszać przez ok. 1min. Fermentować w temperaturze 20-30*C. Najlepsza temperatura fermentacji 25*C, czas fermentacji 24 godziny.

!!!UWAGA dotycząca wszystkich drożdży Coobra!!!



v Przy fermentacji w balonie nie używać rurki fermentacyjnej ani korka.



v Przy fermentacji w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy (ma luźno leżeć).



v Pozostawić dużo luzu w pojemnikach fermentacyjnych gdyż fermentacja przebiega bardzo burzliwie – dla 21L wody C min.30L fermentator.

v Nie doprowadzić do przekroczenia temperatury 35*C (drożdże przestaną pracować).




Zapraszamy na inne nasze aukcje znajdziesz tam sprzęt do destylacji i produkcji wina



 

 
 

DROŻDŻE GORZELNICZE COBRA 24 BIMBER COOBRA ZACIER