Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

DROŻDŻE GORZELNICZE- COBRA 24- BIMBER

27-01-2012, 13:11
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 18 zł      Najwyzsza cena licytacji: 18 zł     
Użytkownik Pawel-Wiecz
numer aukcji: 2067401017
Miejscowość Otwock
Zostało sztuk: 20    Licytowało: 6    Wyświetleń: 48   
Koniec: 18-02-2012 13:28:53
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
Sklep "Karafka"
ul. KOŚCIELNA 5
05-400 Otwock
tel.508-[zasłonięte]-700

PRACUJEMY OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU: 10 - 18 I W SOBOTĘ 10 - 18

1. Kupując kilka przedmiotów za przesyłkę płacisz tylko raz.
2. Po zakupie kilku przedmiotów prosimy zapytać o koszty przesyłki. Prosimy nie obliczać samemu, ponieważ często są to zaniżone kwoty w związku z tym wydłuża się czas wysyłki towarów.
3. W tytule przelewu prosimy wpisać NICK/swoją nazwę z Allegro.
4. Wystawiamy faktury VAT na życzenie klienta.

1. Towar wysyłamy w ciągu 48 godz. od zaksięgowania pieniędzy na naszym koncie lub od dokonania zakupu za pobraniem.
2. Szkło wysyłamy paczką z opcją ostrożnie lub bez opcji ostrożnie na życzenie klienta, ale nie przyjmujemy wtedy reklamacji jeżeli towar zostanie uszkodzony.
3. Odbiór osobisty jest możliwy w sklepie (adres wyżej).

 
 
Witamy na aukcji firmy WIN-WIECZ oferujemy



Drożdże Gorzelnicze COOBRA 24

 

Coobra 24 jest nowym, extra „mocnym” i specjalnie stworzonym preparatem, do sfermentowania 6kg cukru w 24 godz.  

Zawartość: 205g netto - drożdże, pożywka, witaminy oraz mikroelementy. 

Instrukcja: rozpuścić 6kg cukru w 21L wody. Do nastawu o temp. ok. 30*C dodać zawartość torebki i dobrze wymieszać przez ok. 1min. Fermentować w temperaturze 20-30*C. Najlepsza temperatura fermentacji 25*C, czas fermentacji 24 godziny
!!!UWAGA dotycząca wszystkich drożdży Coobra!!!



v Przy fermentacji w balonie nie używać rurki fermentacyjnej ani korka.



v Przy fermentacji w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy (ma luźno leżeć).



v Pozostawić dużo luzu w pojemnikach fermentacyjnych gdyż fermentacja przebiega bardzo burzliwie – dla 21L wody C min.30L fermentator.

v Nie doprowadzić do przekroczenia temperatury 35*C (drożdże przestaną pracować).




Zapraszamy na inne nasze aukcje znajdziesz tam sprzęt do destylacji i produkcji wina



PO ZALICYTOWANIU PROSZĘ O KONTAKT MAILOWY CELEM OKREŚLENIA RODZAJU I KOSZTÓW PRZESYŁKI!!!!

 

DROŻDŻE GORZELNICZE- COBRA 24- BIMBER