![](http://mikito.pl/szablony/i/zegar4/kontakt.jpg) |
|
Zamówienia i porady
tel 604 [zasłonięte] 465 e-mail [zasłonięte]@dar-win.pl
Pracujemy od 8.00 do 18.00
|
|
![](http://mikito.pl/szablony/i/zegar4/platnosci.jpg) |
|
![http://mikito.pl/szablony/ikony/pza.png](http://mikito.pl/szablony/ikony/pza.png) ![http://mikito.pl/szablony/ikony/mbank.png](http://mikito.pl/szablony/ikony/mbank.png)
nr. konta
02 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 674247
|
|
![](http://mikito.pl/szablony/i/zegar4/wysylka.jpg) |
|
![http://mikito.pl/szablony/ikony/poczta.jpg](http://mikito.pl/szablony/ikony/poczta.jpg) ![http://mikito.pl/szablony/ikony/ups.png](http://mikito.pl/szablony/ikony/ups.png)
Koszty wysyłki podane są zawsze w cenniku aukcji. Nie pobieramy żadnych opłat za pakowanie paczek, kartony, folie, taśmy itp.
|
|
![](http://mikito.pl/szablony/i/zegar4/odbior.jpg) |
|
Możliwy odbiór osobisty.
ul. Kościuszki 35b 96-315 Wiskitki ![](http://mikito.pl/szablony/i/zegar4/mapka.jpg)
|
|
![](http://mikito.pl/szablony/i/zegar4/regulamin.jpg) |
|
1. Nie masz zamiaru kupować to nie licytuj. 2. W tytule przelewu podaj swój nick z allegro lub nr aukcji. 3. Prosimy o podpisywanie się w e-mailach oraz prowadzenie korespondencji w formie "odpowiedz nadawcy" 4. Na określenie formy płatności i wysyłki, lub wpłatę na konto czekamy do 2 tygodni po czym wysyłamy przypomnienie. 5. Kupujący wystawia komentarz jako pierwszy. 6. W razie jakichkolwiek pytań lub niejasności proszę o kontakt. 7. Preferujemy kontakt e-mail. |
|
|
Witamy w sklepie DAR-WIN
(Kliknij)
Przedmiotem sprzedaży są drożdże gorzelnicze BLACK LABEL Turbo Yeast.
Drożdże Black Label są drożdżami o dużej tolerancji na temperaturę. Przeznaczone są do fermentacji nastawów cukrowych o dużej pojemności nawet do 1000l. Jedno opakownie przeznaczone jest na 25l nastawu.
Objętość nastawu
|
Ilość wody
|
Ilość cukru
|
Ilość opakowań Coobra 6
|
Temp. przy starcie fermentacji
|
Optymalna temp. otoczenia
|
Dopuszczalna temp. otoczenia
|
25 litrów
|
21l
|
6kg
|
1
|
30°C
|
25°C
|
20 - 25°C
|
100 litrów
|
85l
|
24kg
|
4
|
22°C
|
22°C
|
15 - 25°C
|
200 litrów
|
171l
|
48kg
|
8
|
20°C
|
20°C
|
10 - 25°C
|
500 litrów
|
428l
|
120kg
|
14
|
20°C
|
15°C
|
10 - 20°C
|
Instrukcja: 6kg rozpuścić w 21l. ciepłej wody, po ostudzeniu nastawu do temperatury poniżej 30°C dodać zawartość torebki intensywnie mieszając. Fermentację trzeba przeprowadzić w temperaturze 20-28°C . Czas fermentacji 3 - 5 dni w zależności od temperatury otoczenia. Temperatura pracy: od 20 do 28°C Temperatura optymalna: 25°C Czas fermentacji: 3-5 dni dla nastawu z 6kg cukru Wydajność: 14-17% alkoholu z 6kg cukru Waga netto: 90g
Przy zakupach na kilku aukcjach wszystkie zakupione artykuły wysyłamy w jednej paczce.
W ofercie posiadamy również siatki wędliniarskie, termometry, drożdże gorzelnicze, drożdże winiarskie, alkoholomierze, esencje smakowe oraz inne akcesoria do wyrobu wędlin i alkoholi.
Zakupy na moich aukcjach są w 100% bezpieczne!
Jesteśmy legalnie działającą firmą. Do każdych zakupów dołączony jest paragon lub na życzenie faktura vat. Wszystkie nasze aukcję objęte są Programem Ochrony Kupujących. Program zapewnia Kupującemu rekompensatę do 10.000 zł w przypadku, gdy: - zapłacił za towar, ale go nie otrzymał; - otrzymał towar, który znacznie różni się od opisanego w ofercie. Rekompensata jest finansowana ze środków Allegro.
Uwaga: wszystkie artykuły posiadamy w magazynie, a zamówienia do Klientów wysyłamy na bieżąco - codziennie od poniedziałku do piątku.
Zapraszam na pozostałe moje aukcje
![](http://www.dobrawww.pl/panelall.php?userid=34670&typ=3&coro=0&s=1|2|3|4|5|6|7|8&napisykol=000000&ramakol=AAFF66&cenakol=FF3300&tylkote=)
|
|