Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Drożdże gorzelnicze bimber Coobra 7

19-02-2014, 17:36
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 11.99 zł     
Użytkownik gonia-5
numer aukcji: 3949788310
Miejscowość Wysoka
Wyświetleń: 35   
Koniec: 19-02-2014 17:06:53
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Firma Handlowo Usługowa M&M
Stanisław Górny 13
34-105 Wysoka

NIP:737[zasłonięte]175-34
REGON:122[zasłonięte]646

Telefon +48 [zasłonięte]-411-499

+48 [zasłonięte] 029 522

email:[zasłonięte]@domowybrowarek.pl
Nr GG 204358

Numer konta

191[zasłonięte]421411[zasłonięte]01048[zasłonięte]299


  • Już od 6 zł

    Czas dostawy:
    1-2dni roboczych

    Przesyłki biznesowe 48 otrzymujesz numer listu który umożliwi ci śledzenie przesyłki.


  • od 19 zł

    Czas dostawy:
    1-2dni roboczych.

  • Od 9,50 zł

    Czas dostawy:
    1-2dni roboczych

Zakupy do godziny 12 wysyłamy tego samego dnia „ warunek pieniążki do 12 godziny są na naszym koncie lub Płatność poprzez Allegro , Paczka Pobraniowa



”Procesy zachodzące podczas fermentowania brzeczki piwnej są dość dobrze poznane i zdefiniowane naukowo, to przygotowanie każdej warki jest nowym wyzwaniem , eksperymentem i zabawa , ponieważ zarówno oferta ekstraktów słodowych jak i mozliwości wzbogacania smaku piwa są bardzo szerokie”



Trafiłeś idealnie

Drożdże Gorzelnicze

Coobra 7 to specjalna mieszanka drożdży gorzelniczych, pożywki , witamin i mikroelementów przeznaczona do szybkiej fermentacji nastawów cukrowych. Drożdże w sprzyjających warunkach przefermentują 7kg cukru w ciągu 5 dni !!!

    • - 14% w 3 dni - rozpuścić 6kg cukru w 22l wody
    • - 16 %w 5 dni - rozpuścić 7kg cukru w 22l wody

    Do nastawu o temp. ok. 30*C dodać zawartość torebki drożdży i dobrze wymieszać przez ok. 1 min. Optymalna temperatura fermentacji 22-24 º C.

    Zawartość: drożdże+pożywka+witaminy oraz mikroelementy.



Zapraszam na drugie konto domowybrowarek

jeden koszt wysyłki

Drożdże gorzelnicze


UWAGA

* Przy fermentacji w balonie nie używać rurki fermentacyjnej ani korka.

* Przy fermentacji w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy (ma luźno leżeć).

* Pozostawić dużo luzu w pojemnikach fermentacyjnych gdyż fermentacja przebiega bardzo burzliwie – dla 21L wody min.30L fermentator.

* Nie doprowadzić do przekroczenia temperatury 35°C(drożdże przestaną pracować).)

Masa netto 124 g


.