Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Drożdże gorzelniane Black Label Turbo 14% Sopot

26-04-2014, 6:36
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 12 zł     
Użytkownik esencjesmaku_pl
numer aukcji: 4098067206
Miejscowość Sopot
Zostało sztuk: 30    Wyświetleń: 13   
Koniec: 26-04-2014 06:43:16
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

"

..:: O mnie ::..    ..:: Moje aukcje ::..    ..:: Moje komentarze ::..    ..:: Napisz do mnie ::..

Wysyłka - Poczta Polska
List polecony
   1 szt. 6,00 zł
List polecony priorytet
   1 szt. 7,50 zł
List ekonomiczny
   1 szt. 2,00 zł
Wysyłka - Kurier
Paczka
  

Do 29 kg

Pobranie

15,00 zł

+3,69zł

Dane do przelewu
Esencje Smaku
Numer konta:
19 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 395869
Kontakt
GG:  49[zasłonięte]420
tel:  690-[zasłonięte]-092
[zasłonięte]@esencjesmaku.pl
adres:  Sopot
Pracujemy w godzinach 8-16
Po potwierdzeniu telefonicznym ,możliwy odbiór osobisty: pn - pt
9:00 - 14:00


Drożdże gorzelniane Black Label Turbo 14%

Opis produktu:
Drożdże gorzelniane Black Label Turbo Yeast 14% to mieszanka silnych i wyjątkowo szybkich szczepów drożdży.
Są w stanie przefermentować 6-8 kg cukru w 2-5 dni, uzyskamy zacier o mocy 14-18%.
Produkt firmy Prestige Gert Strand gwarantuje szybką fermentację z mniejszą ilością produktów ubocznych (niepożądanych).

Sposób użycia:
Po rozpuszczeniu 6 kg cukru w 21l ciepłej wody i wystudzeniu do temperatury około 30°C należy dodać zawartość torebki i dobrze zamieszać. Podczas fermentacji temperatura nie może przekroczyć 35°C, spowoduje to zastopowanie pracy drożdży. Fermentacja przebiega 2-5 dni.

Uwaga:
Burzliwa fermentacja potrzebuje odpowiednią ilość miejsca w fermentatorze - najlepiej, aby na 25 litrów nastawu przeznaczyć pojemnik fermentacyjny 30 litrów. Pokrywa pojemnika musi zostać położona luźno, niedociśnięta. W przypadku korzystania z balonu nie należy używać rurki fermentacyjnej, ani korka.
Czas fermentacji może ulec zmianie w zależności od panujących warunków.
Po ustaniu pracy nastawu zalecamy skorzystanie ze środków klarujących np. z gorzelniczego węgla aktywnego.

 

PO UZGODNIENIU TELEFONICZNYM MOŻLIWOŚĆ ODEBRANIA ZAMÓWIENIA  NA TERENIE SOPOTU OSOBIŚCIE - SZYBKO I BEZ OPŁAT. ZADZWOŃ POD NR  TEL. 690 [zasłonięte] 092


PAMIĘTAJ  ZAMAWIAJĄC U NAS ZAWSZE OTRZYMASZ WYBRANY TOWAR


SPRAWDZ PRODUKTY NA INNYCH NASZYCH AUKCJACH


 
ZAPRASZAMY.
000"