Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Drożdże Coobra WHISKY YEAST KRAKÓW

20-12-2014, 18:16
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 10.50 zł     
Użytkownik marxam-enology
numer aukcji: 4820201479
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 8   
Koniec: 20-12-2014 18:06:18
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Dostawa

Zamawiając na naszych aukcjach za przesyłkę kurierem płacisz tylko raz bez znaczenia jak wiele produktów zamówisz!

Polecamy odbiór osobisty w sklepie przy ul. Wodnej 2 w Krakowie lub wybór przesyłki kurierskiej,

obsługuje nasz firma kurierska DHL.

Przesyłka kurierska lub odbiór osobisty w Salonie Sprzedaży:

ul. Wodna 2 (obok 2G)
30-556 Kraków

Otwarte

Poniedziałek-Piątek 08:00-18:00

Sobota 9:00-13:00

kliknij, aby powiększyć kliknij, aby powiększyć
Płatności

Marxam Project
Marcin Bauer
ul. Wodna 2
30-556 Kraków

nr konta: 43 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 750160

O nas

Jesteśmy legalnie działającą firmą,
do każdego zakupu załączamy paragon.
Wystawiamy także faktury VAT.

Możliwa wysyłka za granicę po wcześniejszym ustaleniu ceny przesyłki.

Kontakt

tel. 512 [zasłonięte] 913 (08:00-18:00)

tel. 602 [zasłonięte] 525 (10:00-18:00)
[zasłonięte]@marxam-enology.pl

Drożdże Coobra WHISKY YEAST

Drożdże Coobra WHISKY YEAST

Charakterystyka produktu

Odbiór osobisty w sklepie przy ulicy Wodnej 2 (obok 2G) w Krakowie (godz. 8:00-18:00)!
Przed przyjazdem sprawdź dokładnie mapkę dojazdu znajdującą się poniżej!

Drożdże COOBRA

to bezkompromisowo najwyższa jakość oferowana na rynku. Selekcjonowane i produkowane z najwyższą starannością by sprostać najbardziej wygórowanym oczekiwaniom naszych Klientów.

Drożdże gorzelnicze COOBRA Whisky

Szczep stosowany przez wiele szkockich gorzelni do produkcji whisky. Drożdże tworzą typową dla whisky czy bourbona charakterystykę smakowo-zapachową.

Drożdże do stosowania z zacierami ze zboża, kukurydzy, skrobi, mąki etc.. Zawierają dodatek enzymu amyloglukozydazy który ma ułatwić fermentację skrobi podczas fermentacji.

Te drożdże są niezbędnym dodatkiem dla każdego, kto w domowych warunkach chce wyprodukować sobie: Bourbon, Whisky, czy wódkę zbożowa, etc. Podczas fermentacji drożdże zachowają aromat składników użytych do przygotowania zacieru, aromat niezbędny by otrzymać bourbon, whisky czy wódki gatunkowe.

Instrukcja: zawartość saszetki należy rozsypać na powierzchnię zacieru w temperaturze pokojowej i odczekać 20 minut, a następnie całość dokładnie wymieszać fermentacja trwa przez 3-6 dni (w zależności od użytego surowca i temperatury otoczenia).

Do przygotowania zacieru polecamy łatwy do użycia enzym scukrzający amylaza w formie instant.