Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Drożdże Coobra Mega Pack 100L KRAKÓW

30-04-2015, 10:08
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 26 zł     
Użytkownik marxam-enology
numer aukcji: 5226227004
Miejscowość Kraków
Zostało sztuk: 100    Wyświetleń: 4   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Dostawa

Zamawiając na naszych aukcjach za przesyłkę kurierem płacisz tylko raz bez znaczenia jak wiele produktów zamówisz!

Polecamy odbiór osobisty w sklepie przy ul. Wodnej 2 w Krakowie lub wybór przesyłki kurierskiej,

obsługuje nasz firma kurierska DHL.

Przesyłka kurierska lub odbiór osobisty w Salonie Sprzedaży:

ul. Wodna 2 (na przeciwko nr 17)
30-556 Kraków

Otwarte

Poniedziałek-Piątek 08:00-18:00

Sobota 9:00-13:00

kliknij, aby powiększyć kliknij, aby powiększyć
Płatności

Marxam Project
Marcin Bauer
ul. Wodna 2
30-556 Kraków

nr konta: 43 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 750160

O nas

Jesteśmy legalnie działającą firmą,
do każdego zakupu załączamy paragon.
Wystawiamy także faktury VAT.

Możliwa wysyłka za granicę po wcześniejszym ustaleniu ceny przesyłki.

Kontakt

tel. 519 [zasłonięte] 913 (08:00-18:00)

tel. 602 [zasłonięte] 525 (10:00-18:00)
[zasłonięte]@marxam-enology.pl

Drożdże Coobra Mega Pack 100L

Drożdże Coobra Mega Pack 100L

Charakterystyka produktu

Odbiór osobisty w sklepie przy ulicy Wodnej 2 (na przeciwko nr 17) w Krakowie (godz. 8:00-18:00)!
Przed przyjazdem sprawdź dokładnie mapkę dojazdu znajdującą się po lewej stronie!

Drożdże gorzelnicze COOBRA MegaPack

Jedno opakowanie przeznaczone do odfermentowania 100L nastawu zawierającego:

* 25kg cukru
lub
* 28kg glukozy

Skład: 390g netto, drożdże, pożywka i mikroelementy.

Cukier lub glukozę należy rozpuścić w 40L gorącej wody. Po dokładnym wymieszaniu dopełniamy fermentator letnią wodą do całkowitej objętości 100L. Do nastawu o temperaturze 250C wsypujemy całą zawartość saszetki i dokładnie mieszamy.
Optymalny zakres temperatur fermentacji: 22-280C.
Tolerancja alkoholu do 18%.
Czas fermentacji uzależniony od temperatury otoczenia: 4-6 dni.