|
|
Zamówienia i porady tel 604 [zasłonięte] 465 e-mail [zasłonięte]@dar-win.pl
Pracujemy od 8.00 do 18.00
|
|
|
|
nr. konta
02 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 674247
|
|
|
|
Koszty wysyłki podane są zawsze w opisie przedmiotu – zależą tylko od jego wagi. Nie pobieramy żadnych opłat za pakowanie paczek, kartony, folie, taśmy itp.
|
|
|
|
Możliwy odbiór osobisty.
ul. Kościuszki 35b 96-315 Wiskitki
|
|
|
|
1. Nie masz zamiaru kupować to nie licytuj - nie ma możliwości odwołania oferty kup-teraz. 2. W tytule przelewu podaj swój nick z allegro lub nr aukcji. 3. Prosimy o podpisywanie się w e-mailach oraz prowadzenie korespondencji w formie "odpowiedz nadawcy" 4. Na określenie formy płatności i wysyłki, lub wpłatę na konto czekamy do 2 tygodni po czym wysyłamy przypomnienie. 5. Kupujący wystawia komentarz jako pierwszy. 6. W razie jakichkolwiek pytań lub niejasności proszę o kontakt. 7. Preferujemy kontakt e-mail.
|
|
|
Witamy w sklepie DAR-WIN
(Kliknij)
Przedmiotem aukcji są drożdże COOBRA 6 Magnum
Zestaw 10szt.
Drożdże gorzelnicze do dużych nastawów- nawet 500L !!!
Coobra 6 Magnum to specjalna mieszanka drożdży gorzelniczych, pożywki, witamin i mikroelementów przeznaczona do szybkiej fermentacji nastawów cukrowych. Specjalne drożdże do dużych nastawów nawet 500L - czas fermentacji 2-3 dni!!!
Instrukcja: 6kg cukru należy rozpuścić w 21L ciepłej wody, po ostudzeniu nastawu do temperatury ok. 30°C dodać zawartość torebki intensywnie mieszając przez 1 minute, fermentacje przeprowadzić w temperaturze 20-30°C. Optymalna temperatura fermentacji to 25°C. Czas fermentacji to 2-3 dni.
Objętość nastawu
|
Ilość wody
|
Ilość cukru
|
Ilość opakowań Coobra 6
|
Temp. przy starcie fermentacji
|
Optymalna temp. otoczenia
|
Dopuszczalna temp. otoczenia
|
25 litrów
|
21l
|
6kg
|
1
|
30°C
|
25°C
|
20 - 30°C
|
100 litrów
|
85l
|
24kg
|
4
|
22°C
|
22°C
|
15 - 25°C
|
200 litrów
|
171l
|
48kg
|
8
|
20°C
|
20°C
|
10 - 25°C
|
500 litrów
|
428l
|
120kg
|
15
|
20°C
|
15°C
|
10 - 20°C
|
Temperatura pracy: 10-30°C w zależności od wielkości nastawu (patrz tabelka) Temperatura optymalna: 15-25°C w zależności od wielkości nastawu (patrz tabelka) Czas fermentacji: 2-3 dni Wydajność: około 14% alkoholu z 6kg cukru Waga netto: 90g
W ofercie posiadamy również siatki wędliniarskie, termometry kuchenne, drożdże gorzelnicze, drożdże winiarskie, esencje smakowe oraz inne akcesoria do wyrobu wędlin i alkoholi.
Zakupy na moich aukcjach są w 100% bezpieczne!
Jesteśmy legalnie działającą firmą. Do każdych zakupów dołączony jest paragon lub na życzenie faktura vat. Wszystkie nasze aukcję objęte są Programem Ochrony Kupujących. Program zapewnia Kupującemu rekompensatę do 10.000 zł w przypadku, gdy: - zapłacił za towar, ale go nie otrzymał; - otrzymał towar, który znacznie różni się od opisanego w ofercie. Rekompensata jest finansowana ze środków Allegro.
Uwaga: wszystkie artykuły posiadamy w magazynie, a zamówienia do Klientów wysyłamy na bieżąco - codziennie od poniedziałku do piątku.
Zapraszam również na pozostałe aukcje
|
|