Kontakt
COLUMBEX - SPORT
45-432 Opole ul. Grudzicka 55
[zasłonięte]@columbex.com.pl
tel. +48 77 [zasłonięte] 41 kom. +48 [zasłonięte] 660 107 fax. +48 77 [zasłonięte] 41
Wysyłka
DOSTĘPNE FORMY WYSYŁKI:
ZA WYSYŁKĘ NA NASZYCH AUKCJACH PŁACICIE PAŃSTWO TYLKO RAZ !!
Regulamin
Przed licytacją proszę zapoznać się z regulaminem aukcji.
Numer konta bankowego:
ING 47 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]5040090 [zasłonięte] 950378
Dr. Brockamp Lecithin Oel
DZIAŁANIE:
Omega – 3 – Lecithin Oel ( Olej lecytynowy omega 3) Olej energetyczny optymalizujący przemianę substancji tłuszczowych. Lecytyna jest jedną z najcenniejszych substancji czynnych w przyrodzie i jest ważnym składnikiem komórek. Jest niezbędna podczas stałej odnowy wszystkich komórek ciała oraz komórek nerwowych i wpływa na różne procesy przemiany materii. Im ważniejsza jest komórka, tkanka lub płyn ustrojowy, tym większa jest jego zawartość lecytyny. Komórki mózgu, nerwowe, krwi, serca, wątroby oraz nasienie, mleko a zwłaszcza żółtko (10% lecytyny) zawierają duże stężenie lecytyny. Lecytyna posiada ponadto silne właściwości emulgujące. Ze wszystkich substancji odżywczych to właśnie lecytyna jest najważniejszym, decydującym katalizatorem i wzmacniaczem przemiany materii. Ważnymi składnikami lecytyny są cholina i inozytol. Zapobiegają one nadmiernemu osadzaniu się tłuszczu w wątrobie i nerkach. Ich brak powoduje uszkodzenie wątroby i hamuje wzrost. Cholina razem z witaminą C, L-karnityną i hormonem ACH wzmaga spalanie tłuszczów. Inozytol wpływa na przemianę białek i w ten sposób wspomaga rozwój mięśni i optymalnego upierzenia. Ponadto pomaga przy równomiernej dystrybucji tłuszczu w ciele. Omega – 3 – Lecithin Oel zawiera zrównoważoną kombinację wysokiej jakości olejów, które zawierają szczególnie dużą ilość bardzo ważnych kwasów tłuszczowych – kwasu linolowego i linolenowego. Ponadto zawiera on zrównoważoną ilość kwasu arachidowego. Powstają wielkocząsteczkowe kwasy tłuszczowe Omega – 3EPA i DHA istotne dla przemiany materi
Sprawdź nasze 30 - letnie doświadczenie w branży.