OKAZJA !!!
Luksusowa seria
Pipeta do przygotowania mięs do pieczenia, grillowania lub marynowania. Dzięki niej można równomiernie rozprowadzić sos lub marynatę na mięsie lub też zaaplikować do środka, także podczas pieczenia. Pozwala na precyzyjne dozowanie dzięki miarce. Gruszka pomaga w rozprowadzeniu sosu lub marynaty na wierzchu potrawy, natomiast igła wstrzykuje marynatę lub sos bezpośrednio do mięsa.
Firma Zyliss.
Idealna na elegancki, niebanalny prezent
Aby cieszyć się wybornym smakiem soczystego mięsa, wystarczy skorzystać ze specjalistycznej pipety służącej do szprycowania i podlewania pieczeni sosem. Gruszka umożliwia wygodne nabranie sosu do pipety; najpierw polej nim mięso z wierzchu, a następnie przyczep końcówkę i wstrzyknij sos pod skórkę, pieczeń będzie rozpływać się w ustach!
W komplecie znajdują się: plastikowa pipeta z podziałką i silikonową gruszką, końcówka do polewania, igła ze stali nierdzewnej i szczoteczka do czyszczenia. Bardzo solidna i praktyczna.
Pipeta do sosów i marynat to niezastąpione narzędzie w każdej kuchni. Pozwala łatwo i wygodnie podlewać i szprycować mięsa w trakcie pieczenia. Duża, miękka gruszka na końcu pipety pozwala łatwo napełniać sos czy marynatę, jak również tłuszcz z dna naczynia. Wykonana z antypoślizgowego materiały gwarantuje wygodną pracę. Pipeta posiada dwie wymienne końcówki - jedna do polewania , druga strzykawkowa z igłą do wstrzykiwania sosów do środka pieczeni. Na boku pipety znajduje się podziałka w mililitrach. Pojemność 40 ml, długość 34 cm.
Model 25800
Możliwość wyst. f-ry VAT. Więcej inf. dzwoń 601[zasłonięte]408.
Dostępna szeroka oferta produktów firmy Zyliss
|