Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

DOUGH Richard Bertinet

22-05-2014, 3:17
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 112.35 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4174489950
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 5   
Koniec: 22-05-2014 03:21:48

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>35914, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>47955, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>22150, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62676, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24344, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>35914, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>47955, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>22150, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62676, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24344

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Dough

DOUGH Richard Bertinet

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Richard Bertinet
Language: English
Publisher: Kyle Cathie
Publication Date: 21 Feb 2008
Dimensions: 25.4 x 22.2 x 1.6 cm
Format: Paperback
Pages: 160
Condition: NEW
Product_ID: 1D56B67628

 

 

''Dough'' has sold over 100,000 copies and has been translated into 7 languages. ''Dough'' won the Julia Child Award, the IACP Best Cookbook of the Year Award, a Guild of Food Writers' Award and a James Beard Foundation Award. It was shortlisted for an Andre Simon Award and a Glenfiddich Food & Drink award. The book comes with a free 30-minute DVD gives additional guidance on techniques as well as showing recipes step-by-step. Each of the five chapters begins with a slightly different dough - White, Olive, Brown, Rye and Sweet - and from this 'parent' dough you can bake a vast variety of breads really easily. Try making Fougasse for lunch, bake a Ciabatta to impress, create Tomato, Garlic & Basil Bread for a delicious canape or show off with home-made Doughnuts - the recipes are a delight.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 PETER REINHART'S ARTISAN BREADS FAST Reinhart

 KNEAD TO KNOW: THE REAL BREAD STARTER

 THE HANDMADE LOAF Dan Lepard

 PASTRY Richard Bertinet

 BREAD MATTERS: WHY AND HOW TO MAKE YOUR OWN

 CRUST Richard Bertinet