|
Domowy wyrób serów
autor: Carroll Rick
wydawca: RM
rok wydania: 2010
numer wydania: 1
ilość stron: 278
isbn: 978[zasłonięte][zasłonięte]24381
format: 165x235 mm
oprawa: miękka
cena katalogowa: 39,90 zł
nasza cena: 35,90 zł
Witajcie w świecie serów! Blisko 100 przepisów na sery; 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas. Nawet w warunkach domowych możemy, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do założenia dochodowego zajęcia. Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym ? Stawiać pierwsze w niej kroki. ?W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser.?
San Francisco Examiner
|