Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Domowy wyrób serów -R.Carroll

28-02-2012, 20:20
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Najwyzsza cena licytacji: 36.80 zł      Aktualna cena: 36.80 zł     
Użytkownik madom_pl
numer aukcji: 2030307887
Miejscowość Kraków
Kupiono sztuk: 1    Licytowało: 1    Wyświetleń: 18   
Koniec: 30-01-2012 21:18:54

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Rok wydania (xxxx): 2011
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


na wszelkie pytania odpowiadamy
 mailowo
Wpłaty można dokonywać na konto :


AliorBank.gif

 Nr konta:
85 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 590339

Koszt wysyłki podany jest w opisie każdej aukcji.

Podana cena za przesyłkę dotyczy zakupu 1 książki,jeśli kupujesz więcej niż 1 książkę  ZAPYTAJ O KOSZT PRZESYŁKI


Wysyłka Pocztą Polską zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na koncie.
12pocztalogoia6.jpg
Osoby bez pełnej aktywacji konta proszone są o potwierdzenie zakupu.

Wszelkie informacje niezbędne do zakończenia transakcji dostaną Państwo w automatycznej wiadomości z allegro po wygranej aukcji.

Szczegółowy regulamin znajduje się na stronie "O mnie".
Udział w naszych aukcjach oznacza jego akceptację.

Na wpłatę czekamy 7 dni-termin ten może ulec wydłużeniu po wcześniejszym uzgodnieniu



Domowy wyrób serów

Witajcie w świecie serów!
Blisko 100 przepisów na sery; 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków.
Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas. Nawet w warunkach domowych możemy, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do założenia dochodowego zajęcia.Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym - jak pewnie stawiać pierwsze kroki."W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser."
 
Autor/autorzy:
  • R.Carroll
wydawnictwo:

RM
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.5cm
Ilość stron: 272
Wydanie: 2
Rok wydania: 2011
 
 
 
  
 
Domowy wyrób serów -R.Carroll