Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Domowy wyrób serów - najlep od Serowarpl

06-10-2014, 14:54
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 29.90 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 29.90 zł     
Użytkownik SEROWARpl
numer aukcji: 4644707822
Miejscowość Szczecin
Kupiono sztuk: 2    Licytowało: 2    Wyświetleń: 30   
Koniec: 06-10-2014 14:08:34
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Jakość

Kupuj tylko w specjalistycznych sklepach!
Zarówno podpuszczka, kultury startowe, oraz inne dodatki (np. lipaza, chlorek wapnia) to preparaty biologicznie czynne używane przy produkcji żywności. W związku z tym nie należy kupować ich ze źródeł niepewnych po podejrzanie okazyjnych cenach (bazary, mali handlarze internetowi, itp.).
Zdrowe i bezpieczne do spożycia wyroby mleczarskie, gwarantuje jedynie użycie najwyższej jakości i świeżości preparatów. Serowar.pl, jako oficjalny dystrybutor Biochem SRL w Polsce, oferuje właśnie takie produkty. Zaopatrujemy małe mleczarnie, producentów farmerskich i domowych serowarów, co gwarantuje najwyższą jakość produktów oraz ich długi termin przydatności.
Zapraszamy!

Gwarantujemy 100% bezpieczeństwa.

Jeśli zakupiony produkt nie spełni Twoich oczekiwań, możesz go zwrócić w ciągu 10 dni bez podania przyczyny.

Wysyłka

Koszt wysyłki niezależny jest od ilości zakupionych przedmiotów na naszych aukcjach.

Poczta Polska:
12 zł (dostawa w 1-2 dni od wysyłki)

Poczta Polska - pobranie:
15 zł (dostawa w 1-2 dni od wysyłki)

Kurier DHL:
17 zł (dostawa w 1 dzień od wysyłki)

Kurier DHL pobranie:
21 zł (dostawa w 1 dzień od wysyłki)


Kontakt

Jeśli potrzebujesz pomocy przy składaniu zamówienia, skontaktuj się z nami.

E-mail:

[zasłonięte]@serowar.pl


Telefon:

693 [zasłonięte] 124

Domowy wyrób serów - najlepsza "na start"


Serowar to sklep, który oferuje pełne zaopatrzenie dla domowych serowarów oraz małych mleczarni. Zaopatrujemy zarówno domowych serowarów, jak i małe mleczarnie oraz serowarów zagrodowych. Jesteśmy profesjonalistami z wieloletnim doświadczeniem.



Domowy wyrób serów - najlepsza "na start"

"Biblia domowego serowarstwa", kopalnia wiedzy. Zdecydowanie polecamy tę książkę jako wprowadzenie do świata domowego serowarstwa. Jest to podstawowa pozycja, najlepsza na rynku książka w języku polskim, która dokładnie i w przystępny sposób opisuje wszystkie czynności, technologie, akcesoria, dodatki, które wykorzystuje się w wyrobie serów w warunkach domowych oraz niewielkich (np. przygospodarskich) przetwórniach.

Serowar.pl

Blisko 100 przepisów na sery; 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków.

Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas. Nawet w warunkach domowych możemy, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do założenia dochodowego zajęcia.

Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym - jak pewnie stawiać pierwsze kroki.

"W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser." San Francisco Examiner

Domowy wyrób serów


Autor: Ricki Carroll
Liczba stron: 272
Format: 165x235 mm
Oprawa: Oprawa miękka
ISBN:[zasłonięte]978-8373-225-0
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
Rok wydania: 2014



Atrakcyjna cena: 29,90 zł

Wariant:
Domowy wyrób serów - najlepsza "na start"




Zapraszamy do zapoznania się z naszym artykułem skierowanym dla początkujących serowarów - znajdziecie Państwo w nim podstawowe informacje o produkcji serów: http://sklep.serowar.pl/pl/n/26 .

Zapraszamy też na inne nasze aukcje, gdzie znajdziesz m.in.

podpuszczka,

kultury bakteryjne startowe,

chlorek wapnia,

lipaza,

formy serowarskie,

chusty serowarskie,

termometr,

waga,

higrometr,

sito,

miarka,

podkład do dojrzewania,

krajacz,

kanka / bańka / konwia / konew na mleko,

garnek,

pędzle,

szczotka,

lejek,

deska do serów,

powłoki do serów dojrzewających (wosk, pasta - polioctan),

minutnik,

książki na temat wyrobu serów

i inne ciekawe rzeczy... :)

Gdyby aktualnie na aukcjach nie było tego, czego szukasz - zadzwoń lub napisz - tel. 693 [zasłonięte] 124 lub sklep małpa serowar.pl