Witamy !!! Przedmiotem tej aukcji jest książka : Kathy Farrell-Kingsley DOMOWY WYRÓB NABIAŁU
WYDAWNICTWO: RM ILOŚĆ STRON: 212 OPRAWA: miękka WYMIAR 16,5 x 23,5 cm NOWA
OPIS KSIĄŻKI: Domowe miękkie, niedojrzewające sery, np. mozzarella, kozi, śmietankowy, świeża maślanka, kefir, jogurt, cre`me fraîche, masło mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty. Ich samodzielne robienie może być niezwykłym hobby, ale przede wszystkim daje pewność, że odżywiamy się zdrowo.
Do wytwarzania wybornego domowego nabiału nie potrzeba profesjonalnie wyposażonej kuchni. Co więcej, większość miękkich serów i innych wyrobów mleczarskich powstaje w ciągu kilku godzin, z produktów, które zazwyczaj mamy pod ręką. Dzięki przejrzystym, prostym instrukcjom zawartym w książce sami przetworzymy świeże mleko i śmietanę w produkty zawierające żywe kultury bakterii.
W książce podano także przepisy na potrawy z nabiałem w roli głównej – przekąski, dania główne, przystawki i desery. Krokietami z serem lub ciastem czekoladowym z kwaśną śmietaną mile zaskoczysz niejednego łasucha.
ZAJRZYJ NA INNE NASZE AUKCJE!!!
WARUNKI SPRZEDAŻY : Zakupione książki wysyłamy po wcześniej wpłacie na konto Dane do wpłaty otrzymacie po zakupie na swoją skrzynkę e-mail Nie wysyłamy za pobraniem. Książki wysyłamy po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie w dniach od pn -pt, nie robimy wysyłek w soboty. Korzystam z usług Poczty Polskiej Przy zakupach na kilku aukcjach proszę o doliczenie do największego kosztu wysyłki 1,50 zł za każdy kolejno zakupiony egzemplarz lub kontakt mailowy w celu ustalenia łącznego kosztu wysyłki. W razie pytań , czy wątpliwości prosimy o kontakt : [zasłonięte]@o2.pl
|