na wszelkie pytania odpowiadamy
mailowo
Wpłaty można dokonywać na konto :
Nr konta:
85 2490
[zasłonięte] 0
[zasłonięte]0050000
[zasłonięte] 590339
Koszt wysyłki podany jest w opisie każdej aukcji.
Podana cena za przesyłkę dotyczy
zakupu 1 książki,
jeśli kupujesz więcej niż 1 książkę
ZAPYTAJ O KOSZT PRZESYŁKIWysyłka Pocztą Polską zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na koncie.
Osoby bez pełnej aktywacji konta proszone są o potwierdzenie zakupu.
Wszelkie informacje niezbędne do zakończenia transakcji dostaną Państwo w automatycznej wiadomości z allegro po wygranej aukcji.
Szczegółowy regulamin znajduje się na stronie "O mnie".
Udział w naszych aukcjach oznacza jego akceptację.
Na wpłatę czekamy 7 dni-termin ten może ulec wydłużeniu po wcześniejszym uzgodnieniu
Domowy wyrób nabiału
Domowe miękkie, niedojrzewające sery, np. mozzarella, kozi, śmietankowy,
świeża maślanka, kefir, jogurt, creme fraîche, masło mają
niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty. Ich
samodzielne robienie może być niezwykłym hobby, ale przede wszystkim
daje pewność, że odżywiamy się zdrowo.
Do wytwarzania wybornego domowego nabiału nie potrzeba profesjonalnie
wyposażonej kuchni. Co więcej, większość miękkich serów i innych wyrobów
mleczarskich powstaje w ciągu kilku godzin, z produktów, które
zazwyczaj mamy pod ręką. Dzięki przejrzystym, prostym instrukcjom
zawartym w książce sami przetworzymy świeże mleko i śmietanę w produkty
zawierające żywe kultury bakterii.
W książce podano także przepisy na potrawy z nabiałem w roli głównej –
przekąski, dania główne, przystawki i desery. Krokietami z serem lub
ciastem czekoladowym z kwaśną śmietaną mile zaskoczysz niejednego
łasucha.
Autor/autorzy:
K.Farell -Kingsley
RMOprawa: Miękka
Ilość stron: 216
Wydanie: 1
Rok wydania: 2011