Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Domowy wyrób nabiału - K.Farell -Kingsley

03-06-2012, 22:50
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 35 zł     
Użytkownik madom_pl
numer aukcji: 2292872025
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 10   
Koniec: 20-05-2012 22:24:43

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Rok wydania (xxxx): 2011
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha






na wszelkie pytania odpowiadamy
mailowo
Wpłaty można dokonywać na konto :


AliorBank.gif

Nr konta:
85 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 590339
Koszt wysyłki podany jest w opisie każdej aukcji.

Podana cena za przesyłkę dotyczy
zakupu 1 książki,
jeśli kupujesz więcej niż 1 książkę

ZAPYTAJ O KOSZT PRZESYŁKI



Wysyłka Pocztą Polską zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na koncie.
pocztalogoia6.jpg
Osoby bez pełnej aktywacji konta proszone są o potwierdzenie zakupu.

Wszelkie informacje niezbędne do zakończenia transakcji dostaną Państwo w automatycznej wiadomości z allegro po wygranej aukcji.

Szczegółowy regulamin znajduje się na stronie "O mnie".
Udział w naszych aukcjach oznacza jego akceptację.

Na wpłatę czekamy 7 dni-termin ten może ulec wydłużeniu po wcześniejszym uzgodnieniu






Domowy wyrób nabiału


Domowe miękkie, niedojrzewające sery, np. mozzarella, kozi, śmietankowy, świeża maślanka, kefir, jogurt, creme fraîche, masło mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty. Ich samodzielne robienie może być niezwykłym hobby, ale przede wszystkim daje pewność, że odżywiamy się zdrowo.
Do wytwarzania wybornego domowego nabiału nie potrzeba profesjonalnie wyposażonej kuchni. Co więcej, większość miękkich serów i innych wyrobów mleczarskich powstaje w ciągu kilku godzin, z produktów, które zazwyczaj mamy pod ręką. Dzięki przejrzystym, prostym instrukcjom zawartym w książce sami przetworzymy świeże mleko i śmietanę w produkty zawierające żywe kultury bakterii.
W książce podano także przepisy na potrawy z nabiałem w roli głównej – przekąski, dania główne, przystawki i desery. Krokietami z serem lub ciastem czekoladowym z kwaśną śmietaną mile zaskoczysz niejednego łasucha.


Autor/autorzy:
K.Farell -Kingsley
  • Wydawnictwo:

RM
Oprawa: Miękka
Ilość stron: 216
Wydanie: 1
Rok wydania: 2011










Domowy wyrób nabiału - K.Farell -Kingsley