Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Domowe wędzenie MIĘSA RYBY WĘDLINY Wędkarstwo

23-06-2015, 13:59
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 117.60 zł     
Użytkownik domki
numer aukcji: 5387199845
Miejscowość szybka wysyłka
Wyświetleń: 6   

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Domowe wędzenie ryb

Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.0cm
Liczba stron: 96
Wydanie: 2

 

Rok wydania: 2010
Autor książki odkrywa wszystkie tajniki wędzenia ryb. Przedstawia gatunki idealne do wędzenia. Doradza, w jaki sposób transportować i przechowywać ryby, jak je oczyszczać, skrobać i patroszyć. Uczy także właściwego filetowania i mrożenia. Stosując opisane metody wędzenia (na mokro, na sucho, na zimno itp.), można uwędzić rybę dostępnymi środkami i w określonych warunkach np. na kempingu.

W poradniku omówiono także narzędzia i sprzęt niezbędny do wędzenia. Dzięki szczegółowym instrukcjom samodzielnie zbudujesz różne typy wędzarni. A jeśli przygotujesz danie z ryb według jednego z przepisów zamieszczonych w książce, z pewnością zachwycisz niejednego smakosza.

Poznaj wszystkie tajniki wędzenia ryb.
+
Wędzenie ryb



Oprawa: Twarda
Format: 14.0x20.0cm
Liczba stron: 96
Rok wydania: 2012
ISBN:

[zasłonięte]978-83060-50-5

Wędzenie ryb morskich oraz słodkowodnych, świeżych o mrożonych. Dokładne wskazówki na temat utrwalania ryb: solenia, peklowania i dalszej obróbki z dokładnymi recepturami.
+
Tradycyjne wędzenie
Oprawa: Twarda
Format: 14.0x20.0cm
Liczba stron: 96
Rok wydania: 2014

[zasłonięte]978-83060-30-7

 

Pierwsze kiełbasy 9...) były wyrabiane już przez ludzi pierwotnych, którzy do żołądka zwierzęcego wkładali inne wnętrzości upieczone nad ogniem. Być może szkocka potrawa haggis pochodzi od takich właśnie wyrobów. Grecy i Rzymianierozwinęli sztukę robienia kiełbas. Niemcy, którzy twierdzą, że wymyślili kiełbasę, przejeli prawdopodobnie przepis od Rzymian. Prawdziwymi artystami w tej dziedzinie są jednak Francuzi.

 

+

 

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

 

Oprawa: Miękka
Format: 13.0x19.0cm
Liczba stron: 120
Wydanie: 1

 

Rok wydania: 2013
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.
+
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.5cm
Liczba stron: 128
Rok wydania: 2012
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Ponad 100 zdjęć oraz:

informacje na temat urządzeń i dodatków,
dokładne wskazówki i rady profesjonalisty,
wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach,
porady pozwalające unikać błędów.


Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.

REGULAMIN SKLEPU NA STRONIE O MNIE

kupujesz wypełnij - formularz płacę niezależnie od formy płatności


DANE DO PRZELEWU:

P.P.H.U Najbar Mirosław

ul.Batorego 24

43-100 Tychy

ING BANK ŚLĄSKI 92 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3990023 [zasłonięte] 247368

 

TEL 32[zasłonięte]219-23

TEL 32[zasłonięte]327-74