Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Domowe wędliny Szynkowar

12-05-2014, 18:30
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 47 zł     
Użytkownik domowepiwko_pl
numer aukcji: 4194926935
Miejscowość ŁÓDŹ
Zostało sztuk: 6    Wyświetleń: 15   
Koniec: 12-05-2014 18:31:16
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Transport

Nasze paczki realizujemy za pośrednictwem:


Paczka zwykła

Paczka pobraniowa

Kontakt

Sklep czynny:
od poniedziałku do piątku
W godzinach:
od 9:00 do 15:00

Mail: [zasłonięte]@domowepiwko.pl
Tel.: 609 [zasłonięte] 875
(preferowany kontakt mailowy)


Czas realizacji

Paczki realizujemy w przeciągu 48 godzin od momentu zapłaty w dni robocze.

Zwroty i reklamacje

  • Klientom przysługuje prawo do zwrotu w przeciągu 10 dni od momentu dostarczenia paczki
  • Każda reklamacje powinna być zgłoszona mailowo. Staramy się aby były on rozpatrywane i realizowane priorytetowo. Szczegółowe informacje dostępne są na stronie O mnie
  • Na podstawowe pytania odpowiedzi znajdują się tutaj.
  • Wszystkie nasze produkty są nowe i pełnowartościowe



  • Domowe wędliny Szynkowar
    Szynkowar przeznaczony do wyrobu pysznych parzonych wędlin domowym sposobem.
    Wykonany ze stali nierdzewnej !
    Pozwala na przygotowanie do 1,5 kg wyrobu mięsnego jednorazowo.
    Na środku wieczka znajduje się gniazdo z otworem umożliwiającym bezpośredni pomiar temperatury wsadu mięsnego. Służy do tego termometr z sondą, który nie jest elementem zestawu.
    Wykonany ze stali nierdzewnej.

    INSTRUKCJA OBSŁUGI

    1.naczynie szynkowara
    2.płytka dociskowa
    3.sprężyna
    4.pokrywa


    Przed pierwszym użyciem szynkowara umyć go w ciepłej wodzie bądź
    w zmywarce, dokładnie wypłukać i wysuszyć. Naczynie szynkowara wypełnić
    wybranym mięsem. Na wypełnienie mięsne nałożyć płytkę docikową.
    Płytka dociskowa powinna być ułożona wypukłą cześcią
    do góry. Na wypukłą część płytki dociskowej wkręcić sprężynę
    zgodnie ze schematem. Całość przykryć pokrywą.
    Szynkowar umieścić w garnku z gorącą wodą, pozostawić w kąpieli wodnej przez okres 2 – 3 godzin
    (w zależności od rodzaju mięsa). Pozostawić naczynie do wystygnięcia, następnie umieścić całość w
    lodówce na minimum 8 godzin. Po wyjęciu z lodówki przepłukać naczynie gorącą wodą
    i wyjąć mięso z szynkowara.

    UWAGA:
    Nie należy stawiać naczynia bezpośrednio na ogniu bądźpłycie grzewczej

    Przed włożeniem do naczynia, mięso można umieścić w siatce wędliniarskiej.

    Szynkowar można myć w zmywarce.

    Szerokość produktu: 12cm
    Głębokość produktu: 12cm
    Wysokość produktu: 19cm


    .