|
[zasłonięte]@gmail.com
Koszt wysyłki podany jest w opisie każdej aukcji Podana cena za przesyłkę dotyczy 1 sztuki sprzedawanego przedmiotu Jeśli zamawiasz więcej niż jedną rzecz na naszych aukcjach ZAPYTAJ O KOSZTY PRZESYŁKI
na konto
Wszelkie informacje niezbędne do zakończenia transakcji dostaną Państwo w automatycznej wiadomości od allegro o wygraniu aukcji
Regulamin naszych aukcji znajduje się na stronie O MNIE Udział w naszych aukcjach oznacza jego akceptację.
Na wpłatę czekamy do 7 dni od daty zakupu-termin ten może być wydłużony po wcześniejszym uzgodnieniu z kupującym
|
|
|
Domowe suszenie żywności
Suszenie żywności jest ekonomiczne i znacznie prostsze od wekowania i zamrażania, a suszone produkty zachowują wartości odżywcze i doskonały smak. Dzięki tej książce poznasz sposoby suszenia żywności: owoców, warzyw, grzybów, ziaren, mięs i ziół. Dowiesz się, jak suszyć produkty w słońcu, piekarniku bądź w suszarce. Opisano w niej metody obróbki wstępnej niezbędnej do tego, by pokarmy zachowały świeży smak i jak najwięcej składników odżywczych. Doradzono, jaką wybrać suszarkę i jak pakować ususzoną żywność. Autorka książki podpowiada także, jak wykorzystać suszone produkty: podaje przepisy na smaczne potrawy – przekąski, zupy, dania główne, desery, żywność dla niemowląt. Krok po kroku nauczysz się robić m.in. granolę, pomidorowe pesto, suszone mięso indyka, babeczki jabłkowo-wiśniowe, herbatki ziołowe, roladki owocowe, ciasto z dyni i mieszanki na zupę. Z suszonych produktów można zrobić także niebanalne upominki, np. saszetki potpourri. Książka ta jest doskonała dla każdej dbającej o zdrowe odżywianie, praktycznej gospodyni.
wydawnictwo: RM
Oprawa: Miękka
Ilość stron: 184
Wydanie: 1
Rok wydania: 2010
|
|