Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni

24-01-2012, 7:15
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 26.90 zł     
Użytkownik Konarski_W
numer aukcji: 2009466543
Miejscowość Kraśnik
Wyświetleń: 18   
Koniec: 19-01-2012 14:26:13

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Avalon prezentuje:
Avalon
o nasregulaminkomentarzenasze aukcjeemail


Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni

Zbigniew Prokopczuk - Olimp Media

Opis:

Oprawa: Twarda
Format: 14.5x20.5cm
Ilość stron: 144
Rok wydania: 2011
ISBN:[zasłonięte]978-8307-043-7

Przekonaj się, że domowy wyrób nabiału może stać się pasjonującym hobby !
W niniejszej książce znajdziesz receptury nie tylko na wyborne sery miękkie (np. mozarellę czy ricottę), ale także na smakowite sery twarde i półtwarde (np. goudę czy parmezan) oraz na masło i napoje mleczne.
Wszystkie specjały niewątpliwie zachwycą smakiem domowników oraz gości.
Dzięki tej publikacji wyrabianie serów, masła czy kefiru stanie się naprawdę proste, nawet dla osób niemających doświadczenia w tej dziedzinie.



zapraszamy do naszych sklepów allegro
książki - e-avalon
zabawki - e-avalon-zabawki



sprzedawca:

Księgarnia Avalon.pl
Włodzimierz Konarski
ul. Kościuszki 2
23-200 Kraśnik
tel.: (081)[zasłonięte]825 30

Mój stan
email: [zasłonięte]@avalon.pl
NIP - 715[zasłonięte]000-02
REGON - 430[zasłonięte]650
Nr konta: 41 1240 [zasłonięte] 2[zasłonięte]3951110 [zasłonięte] 230504

Avalon





#