Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Domowe sery masło i jogurt we współczesnej

28-01-2012, 8:48
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 23.40 zł     
Użytkownik book24
numer aukcji: 2028762323
Miejscowość Warszawa
Zostało sztuk: 4    Wyświetleń: 8   
Koniec: 29-01-2012 18:26:55

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Book24
Book24 - księgarnia internetowa serdecznie wita na swoich aukcjach w serwisie alle. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz zakupu.
O nas

Kupując u nas masz pewność co do jakości zakupionego towaru, oraz szybkiej przesyłki.
Do każdej transakcji podchodzimy indywidualnie, staramy się, aby nasz klient był w 100% usatysfakcjonowany.

Każdą paczkę starannie pakujemy w tekturowe pudełko lub kopertę bąbelkową, tak aby w stanie nienaruszonym dotarła do odbiorcy.
Zwrot pieniędzy

Dane Kontaktowe

Po wylicytowaniu przedmiotu koniecznie wypełnij formularz dostawy, jeśli masz dodatkowe pytania napisz e-maila.

Book24 - księgarnia internetowa al.Solidarności 117 lok.406
00-140 Warszawa

e-mail: [zasłonięte]@book24.waw.pl
pon-pt: 9-18

Numer konta:
951[zasłonięte]200400[zasłonięte]70234[zasłonięte]730 (mBank)
501[zasłonięte]555811[zasłonięte]45200[zasłonięte]594 (Inteligo)


Zaufanie do Book24 Kurier UPS

Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni
Prokopczuk Zbigniew

Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni
Dodatkowe informacje

  • ISBN:978[zasłonięte][zasłonięte]70704
  • liczba stron: 144
  • Okładka: twarda
  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Seria: Polskie tradycje kulinarne
  • Wymiary: 145 x 205 mm
  • Rok wydania: 2011
  • Opis

    Przekonaj się, że domowy wyrób nabiału może stać się pasjonującym hobby !W niniejszej książce znajdziesz receptury nie tylko na wyborne sery miękkie (np. mozarellę czy ricottę), ale także na smakowite sery twarde i półtwarde (np. goudę czy parmezan) oraz na masło i napoje mleczne.Wszystkie specjały niewątpliwie zachwycą smakiem domowników oraz gości.Dzięki tej publikacji wyrabianie serów, masła czy kefiru stanie się naprawdę proste, nawet dla osób niemających doświadczenia w tej dziedzinie.

    [zasłonięte]@book24.waw.pl - Book24 - księgarnia internetowa