Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Domowe konserwowanie żywności NOWA! /OPIS!

25-01-2014, 17:25
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 29.99 zł     
Użytkownik -CERGO-
numer aukcji: 3831489884
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 5   
Koniec: 25-01-2014 16:53:33

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Witam

-Strona o Mnie-

-Moje inne aukcje-

-Moje komentarze-

-Dodaj mnie do ulubionych sprzedawców-

Koszt wysyłki

list ekonomiczny - 6 zł

list priorytetowy - 7 zł

list polecony ekonom. - 8 zł

list polecony priorytet. - 10 zł

przesyłka kurierska - 13 zł (bez względu na ilość kupionych książek)

przesyłka kurierska pobranie - 16 zł (bez względu na ilość kupionych książek)

(książki wysyłamy w bezpiecznych kopertach bąbelkowych, z dodatkowo zabezpieczonymi rogami)

Wpłata

mBank
57 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 4[zasłonięte]895 09

lub

Inteligo/ PKO
50 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]5581135 4[zasłonięte]210 00

(wszystkie dane potrzebne do przelewu otrzymasz w mailu po dokonaniu zakupu)

Opis aukcji

Janet Chadwick

Domowe konserwowanie żywności

- Wydawnictwo: RM
- Rok wydania: 2010
- Format: B5
- Stan: NOWA
- Okładka: miękka
- Ilość stron:
224


Nasza cena: 29,99 PLN

 

OPIS:

Wekowanie, zamrażanie, suszenie, robienie solanek i przechowywanie w piwnicy owoców, ziół i warzywCiesz się owocami i warzywami zachowującymi świeżość przez cały rok
Nie musisz mieć wiele czasu i lat doświadczeń za sobą, aby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw wyhodowanych we własnym ogrodzie. Jasne i proste instrukcje dadzą Ci poczucie pewności siebie i wiedzę, w jaki sposób zamrażać, suszyć, wekować, przechowywać w piwnicy i w solankach wszystkie skarby, jakie oferuje nam natura.Zetrzyj i zamroź nadmiar cukinii - idealnie nada się do wielu potraw przez całą zimę. Kup na targu warzywnym skrzynkę pomidorów i zrób z nich pikantny sos pomidorowy. Zawekuj nadmiar fasolki szparagowej z własnego ogródka, by móc się cieszyć świeżymi warzywami przez cały rok, lub też mieć świetny podarunek.
Rady i przepisy zawarte w tej książce pozwolą Ci odżywiać się przez cały rok zdrowymi lokalnymi produktami lub samodzielnie wyhodowanymi we własnym ogrodzie.

Spis treści:

Dylematy zajętego człowieka
Dobór odpowiedniego sprzętu
Wskazówki, porady i inne złote myśli
Podstawowe techniki konserwowania żywności
Konserwowanie warzyw
bakłażany, brokuły, buraki, cebula, czosnek i szalotki, dynia, fasola szparagowa, groch, grzyby, kabaczki, kapusta, kukurydza, marchewka, mieszanki warzyw do zup i purée, ogórki, papryka, pomidory, sałata, szparagi, zieleniny, ziemniaki
Przetwory z owoców
ananasy, czarna borówka, gruszki, jabłka, maliny, morele, nektarynki i brzoskwinie, rabarbar, śliwki, truskawki, winogrona, wiśnie i czereśnie, żurawina
Przechowywanie ziół
anyż, bazylia, estragon, fenkuł włoski, koper ogrodowy, majeranek, mięta, oregano, pietruszka, rozmaryn, szczypiorek, szałwia, trybula, tymianek
Marynaty, zalewy, kapusta kwaszona i sosy
Dżemy, galaretki, konfitury i marmolady
Typowe problemy
Przepisy na szybkie dania w porze zbiorów
Indeks przepisów na marynaty, zalewy, kapustę kiszoną oraz sosy
Indeks przepisów na dżemy, galaretki, konfitury i marmolady

 

W razie jakichkolwiek wątpliwości proszę o kontakt

Regulamin

  • w przypadku kupna większej ilości książek proszę o kontakt w celu ustalenia kosztów przesyłki,
  • wysyłka książek realizowana jest w ciągu 48 godz. po zaksięgowaniu wpłaty na moim koncie,
  • w tytule przelewu proszę podać swój Nick lub numer aukcji,
  • w przypadku zmiany adresu wysyłki proszę o podanie go w mailu,
  • możliwy odbiór osobisty w Krakowie po wcześniejszym kontakcie,
  • możliwa wysyłka za granicę,
  • komentarz wystawiamy jako drudzy,
  • wpłatę można dokonać na jedno z dwóch podanych obok kont.
Na życzenie wystawiamy faktury VAT

Kontakt

e-maila: [zasłonięte]@poczta.fm

nr tel.: 668 [zasłonięte] 313

Domowe konserwowanie żywności NOWA! /OPIS!