list ekonomiczny - 6 zł
list priorytetowy - 7 zł
list polecony ekonom. - 8 zł
list polecony priorytet. - 10 zł
przesyłka kurierska - 13 zł (bez względu na ilość kupionych książek)
przesyłka kurierska pobranie - 16 zł (bez względu na ilość kupionych książek)
(książki wysyłamy w bezpiecznych kopertach bąbelkowych, z dodatkowo zabezpieczonymi rogami)
|
mBank 57 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 4[zasłonięte]895 09
lub
Inteligo/ PKO 50 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]5581135 4[zasłonięte]210 00
(wszystkie dane potrzebne do przelewu otrzymasz w mailu po dokonaniu zakupu)
|
|
Janet Chadwick
Domowe konserwowanie żywności
- Wydawnictwo: RM - Rok wydania: 2010 - Format: B5 - Stan: NOWA - Okładka: miękka - Ilość stron: 224
Nasza cena: 29,99 PLN
OPIS:
Wekowanie, zamrażanie, suszenie, robienie solanek i przechowywanie w piwnicy owoców, ziół i warzywCiesz się owocami i warzywami zachowującymi świeżość przez cały rok Nie musisz mieć wiele czasu i lat doświadczeń za sobą, aby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw wyhodowanych we własnym ogrodzie. Jasne i proste instrukcje dadzą Ci poczucie pewności siebie i wiedzę, w jaki sposób zamrażać, suszyć, wekować, przechowywać w piwnicy i w solankach wszystkie skarby, jakie oferuje nam natura.Zetrzyj i zamroź nadmiar cukinii - idealnie nada się do wielu potraw przez całą zimę. Kup na targu warzywnym skrzynkę pomidorów i zrób z nich pikantny sos pomidorowy. Zawekuj nadmiar fasolki szparagowej z własnego ogródka, by móc się cieszyć świeżymi warzywami przez cały rok, lub też mieć świetny podarunek. Rady i przepisy zawarte w tej książce pozwolą Ci odżywiać się przez cały rok zdrowymi lokalnymi produktami lub samodzielnie wyhodowanymi we własnym ogrodzie.
Spis treści:
Dylematy zajętego człowieka Dobór odpowiedniego sprzętu Wskazówki, porady i inne złote myśli Podstawowe techniki konserwowania żywności Konserwowanie warzyw bakłażany, brokuły, buraki, cebula, czosnek i szalotki, dynia, fasola szparagowa, groch, grzyby, kabaczki, kapusta, kukurydza, marchewka, mieszanki warzyw do zup i purée, ogórki, papryka, pomidory, sałata, szparagi, zieleniny, ziemniaki Przetwory z owoców ananasy, czarna borówka, gruszki, jabłka, maliny, morele, nektarynki i brzoskwinie, rabarbar, śliwki, truskawki, winogrona, wiśnie i czereśnie, żurawina Przechowywanie ziół anyż, bazylia, estragon, fenkuł włoski, koper ogrodowy, majeranek, mięta, oregano, pietruszka, rozmaryn, szczypiorek, szałwia, trybula, tymianek Marynaty, zalewy, kapusta kwaszona i sosy Dżemy, galaretki, konfitury i marmolady Typowe problemy Przepisy na szybkie dania w porze zbiorów Indeks przepisów na marynaty, zalewy, kapustę kiszoną oraz sosy Indeks przepisów na dżemy, galaretki, konfitury i marmolady
|
W razie jakichkolwiek wątpliwości proszę o kontakt
|
- w przypadku kupna większej ilości książek proszę o kontakt w celu ustalenia kosztów przesyłki,
- wysyłka książek realizowana jest w ciągu 48 godz. po zaksięgowaniu wpłaty na moim koncie,
- w tytule przelewu proszę podać swój Nick lub numer aukcji,
- w przypadku zmiany adresu wysyłki proszę o podanie go w mailu,
- możliwy odbiór osobisty w Krakowie po wcześniejszym kontakcie,
- możliwa wysyłka za granicę,
- komentarz wystawiamy jako drudzy,
- wpłatę można dokonać na jedno z dwóch podanych obok kont.
Na życzenie wystawiamy faktury VAT
|
e-maila: [zasłonięte]@poczta.fm
nr tel.: 668 [zasłonięte] 313
|
|