| DOMOWE KONSERWOWANIE ŻYWNOŚCI
JANET CHADWICK
Wekowanie, zamrażanie, suszenie, robienie solanek i przechowywanie w piwnicy owoców, ziół i warzyw. Ciesz się owocami i warzywami zachowującymi świeżość przez cały rok. Nie musisz mieć wiele czasu i lat doświadczeń za sobą, aby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw wyhodowanych we własnym ogrodzie. Jasne i proste instrukcje dadzą Ci poczucie pewności siebie i wiedzę, w jaki sposób zamrażać, suszyć, wekować, przechowywać w piwnicy i w solankach wszystkie skarby, jakie oferuje nam natura. Zetrzyj i zamroź nadmiar cukinii - idealnie nada się do wielu potraw przez całą zimę. Kup na targu warzywnym skrzynkę pomidorów i zrób z nich pikantny sos pomidorowy. Zawekuj nadmiar fasolki szparagowej z własnego ogródka, by móc się cieszyć świeżymi warzywami przez cały rok, lub też mieć świetny podarunek. Rady i przepisy zawarte w tej książce pozwolą Ci odżywiać się przez cały rok zdrowymi lokalnymi produktami lub samodzielnie wyhodowanymi we własnym ogrodzie. fk iw Rok wydania: 2010 Wydawnictwo : RM Kategorie: poradniki, kulinaria Oprawa: broszurowa
Dodatkowe informacje
| Centrum Taniej Książki & CD KRUK (d. w Hali Koszyki) ul. Świętokrzyska 31/33A 00-941 Warszawa Sklep Spożywczy MIÓD MALINA ( w piwnicy )
email: [zasłonięte]@onet.pl lub przez opcję "zadaj pytanie sprzedającemu" tel.: 0 22 [zasłonięte] 89 NIP: 521[zasłonięte]053-46
Pełna oferta: www.koszykksiazek.pl
Godziny otwarcia: poniedziałek - piątek / 10-11 i 14-18.30
| UWAGA ! Decydując się na zakup - proszę o zapoznanie się z informacjami na stronie O mnie oraz Regulaminem. Życzymy miłej licytacji na naszych aukcjach oraz zadowolenia z zakupionego towaru! Zespół Firmy Księgarskiej KRUK | |