|
na maila
Koszt wysyłki podany jest w opisie każdej aukcji Podana cena za przesyłkę dotyczy 1 sztuki sprzedawanego przedmiotu Jeśli zamawiasz więcej niż jedną rzecz na naszych aukcjach ZAPYTAJ O KOSZTY PRZESYŁKI
na konto,pobranie
Wszelkie informacje niezbędne do zakończenia transakcji dostaną Państwo w automatycznej wiadomości od allegro o wygraniu aukcji
Regulamin naszych aukcji znajduje się na stronie O MNIE Udział w naszych aukcjach oznacza jego akceptację
Na wpłatę czekamy do 7 dni od daty zakupu-termin ten może być wydłużony po wcześniejszym uzgodnieniu z kupującym
|
|
|
Domowe konserwowanie żywności
Wekowanie, zamrażanie, suszenie, robienie solanek i przechowywanie w piwnicy owoców, ziół i warzyw Ciesz się owocami i warzywami zachowującymi świeżość przez cały rok Nie musisz mieć wiele czasu i lat doświadczeń za sobą, aby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw wyhodowanych we własnym ogrodzie. Jasne i proste instrukcje dadzą Ci poczucie pewności siebie i wiedzę, w jaki sposób zamrażać, suszyć, wekować, przechowywać w piwnicy i w solankach wszystkie skarby, jakie oferuje nam natura. Zetrzyj i zamroź nadmiar cukinii — idealnie nada się do wielu potraw przez całą zimę. Kup na targu warzywnym skrzynkę pomidorów i zrób z nich pikantny sos pomidorowy. Zawekuj nadmiar fasolki szparagowej z własnego ogródka, by móc się cieszyć świeżymi warzywami przez cały rok, lub też mieć świetny podarunek. Rady i przepisy zawarte w tej książce pozwolą Ci odżywiać się zdrowymi produktami z własnego ogrodu lub lokalnymi.
Chadwick
Wydawnictwo:
RM
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.5cm
Ilość stron: 216
Wydanie: 1
Rok wydania: 2010
|
|