Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Domowe gotowanie. Techniki i narzędzia

28-01-2014, 15:41
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 52.90 zł     
Użytkownik KSIAZKI_OFELIA
numer aukcji: 3839882385
Miejscowość Wilkołaz
Wyświetleń: 6   
Koniec: 28-01-2014 15:18:23

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Waga (z opakowaniem): 2.00 [kg]
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2012
Język: polski
Forma: album, atlas
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Kontakt  
E-mail Wyślij wiadomość
Tel.kom. 665 [zasłonięte] 911

O sprzedającym 
Moje komentarze
Inne aukcje
Dodaj do ulubionych
Strona "O mnie"

Konta bankowe 
Numer 17 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 563282
Bank mBank

Regulamin  
UWAGA! Ze względu na brak numeru nadania [brak możliwości reklamacji na Poczcie] - wysyłka listem priorytetowym wyłącznie na odpowiedzialność KUPUJĄCEGO!
 
Przed zakupem zapoznaj się ze szczegółami na stronie "O mnie"
 
W razie pytań proszę pisać na adres:
 
Przy zamówieniach dużej ilości egzemplarzy istnieje możliwość rabatów - zainteresowanych proszę o kontakt e-mail.

WYSYŁKA 
 
 W przypadku zakupu JEDNEJ książki obowiązuje cena za wysyłkę podana w opisie danej aukcji. 
 
KUPUJĄC KILKA KSIĄŻEK NA NASZYCH AUKCJACH ZA PRZESYŁKĘ PŁACISZ TYLKO RAZ!
 
 Przy zakupie 2 sztuk i powyżej - koszt wysyłki wynosi:
1) PRZELEW - 14 ZŁ - niezależnie od liczby egzemplarzy.
2) ZA  POBRANIEM  - 19 ZŁ - niezależnie od liczby egzemplarzy.
 
 
 
Zapraszam, więc do obejrzenia pozostałych aukcji. 
 

Po dokonaniu zakupu bardzo proszę o wypełnienie formularza opcji dostawy  lub  e-mail potwierdzający zakup  oraz określenie sposobu zapłaty oraz dostawy książek. 

 

Zdjęcia zamieszczone na aukcjach  są mojego autorstwa i przedstawiają faktyczny stan książek.


Domowe gotowanie. Techniki i narzędzia

Mapa drogowa kucharskich działań!  

 

Książka prezentuje ponad 250 technik przygotowania posiłków, ponad 50 podstawowych przepisów oraz praktyczne podpowiedzi jak ratować sytuację, bez zaczynania wszystkiego od początku.

 

Ponadto czytelnik znajdzie w książce:
- listę podstawowych przyborów,
- elementarz stylów krojenia,
- trudniejsze zadania kuchenne, m.in.: krojenie warzyw w różne kształty, obieranie kurczaka z kości i skóry, przygotowywanie domowego makaronu,
- indeksy narzędzi i technik kucharskich,
- tabele przeliczników miar  oraz temperatury przygotowania mięsa.

 

Liczba stron: 368
Wymiary: 198 x 258
Okładka: zintegrowana