Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Dobra kuchnia. Najlepsze sprawdzone przepisy

19-01-2012, 22:32
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Aktualna cena: 27.90 zł     
Użytkownik edwo77
numer aukcji: 2033415497
Miejscowość Zielona Góra
Wyświetleń: 11   
Koniec: 16-01-2012 16:42:42

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2009
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Kontakt
mail: [zasłonięte]@poczta.fm
tel.kom.: 512 [zasłonięte] 216 603 [zasłonięte] 703

 
Zasady aukcji
- osoby z przewagą negatywów są usuwane z aukcji,

- wszelkie wątpliwości należy rozstrzygać przed zalicytowaniem towaru,

- kupujący wystawia komentarz jako pierwszy,

- koszt dostawy zawsze podany jest na aukcji. W przypadku zakupienia większej ilości przedmiotów należy  skontaktować się ze sprzedającym,

- towar wysyłam niezwłocznie po zaksięgowaniu wpłaty na moim koncie (o ewentualnych wszelkich opóźnieniach pionformuję),

- przesyłki są starannie pakowane - koszt przesyłki zawiera koszt opakowania,

- nie odpowiadam za uszkodzenia paczki powstałe w trakcie transportu,

- odbiór osobisty jest mozliwy po wcześniejszym ustaleniu telefonicznym lub meilowym,

 
Konto bankowe

56 2130 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0040132 [zasłonięte] 367101

Volkswagen Bank Polska SA

  

14 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0170002 [zasłonięte] 117744  

BRE BANK SA

 
Wysyłka

 -Przesyłka kurierska 22,00 zł
 -Przesyłka kurierska pobraniowa 
 -Przesyłka pocztowa ekonomiczna 7,80 zł 
 -Przesyłka pocztowa priorytetowa 9,30 zł

 -Przesyłka pocztowa pobraniowa 

 -Odbiór osobisty
Aukcja

Dobra kuchnia. Najlepsze sprawdzone przepisy


Wybór receptur najbardziej charakterystycznych dla polskiej kuchni.
Książka ta, mocno zakorzeniona w kulturowej, a zwłaszcza kulinarnej tradycji, sięga też chętnie i nawiązuje do współczesności. Jest
nieocenionym przewodnikiem i pośrednikiem dla wszystkich
zainteresowanych nie tylko samymi proporcjami składników potraw, ale ich historią, a także etymologią nazewnictwa kulinarnego.

 

Przystawki zimne i gorące, zupy, dania z mięsa, potrawy z drobiu, potrawy z ryb, potrawy z grilla, pizze i tarty, ziemniaki, makarony, sałatki, desery, ciasta i ciasteczka, pieczenie chleba

liczba stron: 464 
format: 12,5 x 18,7 cm
oprawa: twarda

waga: 520g

koszt przesyłki:
7,80 zł - przesyłka ekonomiczna, Poczta Polska
9,30 zł - przesyłka priorytetowa, Poczta Polska
22,00 zł - przesyłka kurierska

 
 
  KLIKNIJ ABY ZOBACZYĆ POZOSTAŁE AUKCJE