Rewolucyjna metoda zrzucenia zbędnych kilogramów raz na zawsze:
3,5 kilogramaw 14 dni
Autorka bestsellera Biblia żywności i żywienia radzi, jak schudnąć i dobrze się czuć bez diety cud, farmaceutycznych wynalazków, dziwacznych preparatów, uciążliwego liczenia kalorii i ciągłego ważenia się
Rewolucyjny jadłospis oparty na 12 grupach produktów spożywczych
•Pozwala zrzucić 3,5 kilograma w 14 dni
•Leczy bóle głowy, infekcje, niestrawność, choroby skóry
•Zwalcza zmęczenie i bezsenność
•Zapobiega nadciśnieniu, cukrzycy, osteoporozie
Nadwaga, zmęczenie, bezsenność, bóle głowy, częste infekcje, sucha skóra, łamliwe włosy – wszystkie te dolegliwości można złagodzić, a nawet wyleczyć dietą Omega. Najnowsze badania naukowe dowodzą, że spożywanie odpowiednich ilości tzw. niezbędnych kwasów tłuszczowych omega-3 i omega-6 ma znaczenie dla zdrowia, a ich brak w diecie prowadzi do przyrostu wagi. Nowatorski poradnik odpowiada na wszystkie pytania związane z tą rewelacyjną metodą, coraz powszechniej stosowaną na całym świecie.
•Co to są jednostki omega
•Jak zgubić zbędne kilogramy
•Dlaczego niezbędne kwasy tłuszczowe służą zarówno zdrowiu, jak i odchudzaniu
•Jakich olejów używać, a jakich unikać
•Jakie szczególne właściwości mają oliwa z oliwek, nasiona i orzechy
•Dlaczego fasola, groch i soczewica są wyjątkowo zdrowe
•Jak zrezygnować ze „śmieciowego jedzenia”
•Jak wybierać w supermarketach to, co nie szkodzi zdrowiu
Przepisy na smaczne i zdrowe potrawy, wykresy wagi ciała, przejrzyste tabele wartości odżywczych produktów, dzienniczek kontroli diety i przewodnik po jednostkach omega!