Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

DESIGNING GREAT BEERS Ray Daniels

29-06-2015, 7:37
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 143.85 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5405873489
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 29-06-2015, 7:38

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania

info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978[zasłonięte][zasłonięte]73815, 978[zasłonięte][zasłonięte]29048, 978[zasłonięte][zasłonięte]41465, 978[zasłonięte][zasłonięte]19649, 978[zasłonięte][zasłonięte]86231, 978-[zasłonięte][zasłonięte]73815, 978-[zasłonięte][zasłonięte]29048, 978-[zasłonięte][zasłonięte]41465, 978-[zasłonięte][zasłonięte]19649, 978-[zasłonięte][zasłonięte]86231
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

Designing Great Beers: The Ultimate Guide to Brewing Classic Beer Styles

PRODUCT DETAILS:
Author: Ray Daniels
Language: English
Publisher: Brewers Publications
Publication Date: 1 Dec 1996
Dimensions: 25.5 x 2.5 x 18 cm
Format: Paperback
Pages: 390
Condition: NEW
Product_ID: A9C7CD1500

Formulas, ingredients, historical and modern day brewing practices, all these details and more are covered in Designing Great Beers: The Ultimate Guide to Brewing Classic Beer Styles. Drawing on information from old brewing records, books, contemporary beer analyses, and hundreds of award-winning recipes, author Ray Daniels provides a wealth of data on the current and historical brewing techniques and ingredients for fourteen of the world's most popular ale and lager styles. Ray also includes brewing calculations for planning and adjusting brews as well a thorough examination of primary brewing ingredients.

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.


FOR THE LOVE OF HOPS Stan Hieronymus

RADICAL BREWING Randy Mosher

HOW TO BREW John Palmer

BREWING CLASSIC STYLES Zainasheff, Palmer

YEAST: THE PRACTICAL GUIDE TO BEER FERMENTATION

WATER: A COMPREHENSIVE GUIDE FOR BREWERS Palmer