Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie.
OK
Polityka Prywatności
Zaakceptuj i zamknij X
DARMOWE ARCHIWUM ALLE
Strona startowa
Kategorie
Kontakt
Szukaj
:
Archiwum Alle
>
Książki i Komiksy
>
Poradniki i albumy
>
Kuchnia, potrawy
>
Ciasta, desery
Desery porady cukiernika + Moje wypieki i desery
21-02-2015, 13:30
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz:
78.99
zł
Użytkownik
domki
numer aukcji:
5018629844
Miejscowość
szybka wysyłka
Wyświetleń:
2
Koniec:
21-02-2015 12:58:43
Dodatkowe informacje:
Stan:
Nowy
Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie.
Moje wypieki i desery
Autor/autorzy:
Dorota Świątkowska
Egmont
Oprawa:
Twarda
Format:
20.0x25.5cm
Liczba stron:
304
Rok wydania:
2014
Data wprowadzenia:
2
[zasłonięte]
014-01
ISBN:
978-83-
[zasłonięte]
-6116-7
Dorota Świątkowska to autorka najsłodszego i najbardziej znanego bloga w polskiej blogosferze - mojewypieki.com. Mama dwojga dzieci, z wykształcenia ekolożka, entuzjastka literatury kulinarnej uzależniona od pieczenia.
Książka Moje Wypieki i desery zawiera najpopularniejsze przepisy zebrane przez ponad sześć lat blogowania, ozdobione pięknymi autorskimi zdjęciami. Znalazły się tu wielokrotnie przetestowane receptury na boskie serniki, najlepsze ciasta drożdżowe, muffinki i babeczki, lody i mrożone desery, ciasta czekoladowe i z owocami, kruche tarty i torty, a także tradycyjne makowce, szarlotki, mazurki i wiele innych.
To mała wypiekowa biblia i niezbędnik każdego miłośnika pysznych słodkości!
Desery. Porady cukiernika
Autor:
Giovanni Pina
Wydawnictwo:
Olesiejuk
Rok wydania:
2013
ISBN:
[zasłonięte]
978-8308-166-2
Strony:
480
Format:
13.5x19.5
Oprawa:
oprawa zintegrowana
Obserwacje poczynione w kręgu uczniów czarnoksiężnika, jak żartobliwie nazywam uczestników moich kursów, pozwoliły mi dostrzec z jednej strony duże zainteresowanie cukiernictwem, a z drugiej panoszącą się w tej dziedzinie ignorancję. Podstawy przygotowania deserów znają wszyscy - zarówno amatorzy, jak i profesjonaliści. Zmieniają się, co oczywiste, sposoby ich przyrządzania i podania oraz składniki. Dlatego też w tej książce dzielę się swoimi doświadczeniami i prezentuję przepisy odpowiednie dla każdego. Mam nadzieję, że okaże się ona przydatna… Od Autorki
TEL 32
[zasłonięte]
219-23
TEL 32
[zasłonięte]
327-74