ok. 420 gotowego produktu (16 porcji)
Sposób przygotowaniaPrzygotuj: 300 ml mleka1. Do wysokiego naczynia wlej schłodzone mleko.2. Zawartość torebki wsyp do mleka i miksuj na najwyższych obrotach przez 3 minuty.3. Gotowy krem użyj do przełożenia i dekoracji ciasta lub tortu bezpośrednio po przygotowaniu. Wstaw do lodówki na 3 godziny do schłodzenia (uzyskasz wtedy właściwą gęstość i konsystencję kremu).Dobre radyIdealne dekoracje na cieście lub torcie uzyskasz, jeżeli użyjesz kremu bezpośrednio po jego przygotowaniuWzbogaconą wersję uzyskasz, jeżeli zmiksujesz 50 g miękkiego masła z przygotowanym kremem (miksuj ok. 1 minuty)
Rieber Foods Polska S.A.ul. Prymasa S. Wyszyńskiego 1487-800 Włocławek
Przechowywać w temperaturze otoczenia
Może zawierać GlutenMoże zawierać JajaZawiera MlekoMoże zawierać Soja / nasiona soi
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Skład: cukier, syrop glukozowy, utwardzony tłuszcz roślinny, skrobia modyfikowana, emulgatory: E 471, E 472a, żelatyna, białka MLEKA, MLEKO odtłuszczone w proszku, aromaty, barwnik: karoteny, Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu, jaj i soi.
Wartość odżywcza produktu po przyrządzeniu (przeciętnie) z mlekiem 2% tł. Na 100 gWartość energetyczna: 674 kJ 160 kcal, Tłuszcz: 5,6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4, 8 g, Węglowodany: 23,1 g, w tym cukry: 18 g, Białko: 4,4 g, Sól: 0,2 gNa porcję 26 gWartość energetyczna: 177 kJ 42 kcal, Tłuszcz: 1,5 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g, Węglowodany: 6,1 g, w tym cukry: 4,7 g, Białko: 1,2 g, Sól: 0,06 g