Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Deborah Madison Vegetable Literacy Cooking and Gar

05-02-2015, 16:49
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 178.99 zł     
Użytkownik linguashop_pl
numer aukcji: 4968024899
Miejscowość Gryfino
Wyświetleń: 2   
Koniec: 05-02-2015 15:47:49

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Deborah Madison Vegetable Literacy Cooking and Gardening with Twelve Families from the Edible Plant Kingdom, with Over 300 Delic 178.99 zł

  • Typ Okładki: Twarda oprawa
  • Wydawnictwo: Ten Speed Press
  • Autor: Deborah Madison
  • Język książki: Angielski
  • Rozmiar: 26.4 x 23.9 x 4.1 cm
  • Ilość stron: 304
  • Data premiery: 2[zasłonięte]013-04

Opis:
In her latest cookbook, Deborah Madison, America's leading authority on vegetarian cooking and author of "Vegetarian Cooking for Everyone," reveals the surprising relationships between vegetables, edible flowers, and herbs within the same botanical families, and how understanding these connections can help home cooks see everyday vegetables in new light. For over three decades, Deborah Madison has been at the vanguard of the vegetarian cooking movement, authoring classic books on the subject and emboldening millions of readers to cook simple, elegant, plant-based food. This groundbreaking new cookbook is Madison's crowning achievement: a celebration of the diversity of the plant kingdom, and an exploration of the fascinating relationships between vegetables, edible flowers, herbs, and familiar wild plants within the same botanical families. Destined to become the new standard reference for cooking vegetables, "Vegetable Literacy" shows cooks that, because of their shared characteristics, vegetables within the same family can be used interchangeably in cooking. It presents an entirely new way of looking at vegetables, drawing on Madison's deep knowledge of cooking, gardening, and botany. For example, knowing that dill, chervil, cumin, parsley, coriander, anise, lovage, and caraway come from the umbellifer family makes it clear why they're such good matches for carrots, also a member of that family. With more than 300 classic and exquisitely simple recipes, Madison brings this wealth of information together in dishes that highlight a world of complementary flavors. Griddled Artichokes with Tarragon Mayonnaise, Tomato Soup and Cilantro with Black Quinoa, Tuscan Kale Salad with Slivered Brussels Sprouts and Sesame Dressing, Kohlrabi Slaw with Frizzy Mustard Greens, and Fresh Peas with Sage on Baked Ricotta showcase combinations that are simultaneously familiar and revelatory. Inspiring improvisation in the kitchen and curiosity in the garden, "Vegetable Literacy"--an unparalleled look at culinary vegetables and plants--will forever change the way we eat and cook.

Do każdego produktu dołączamy paragon, na życzenie faktura VAT.
Pozycja dostępna w magazynie zewnętrznym

Termin wysylki

od 8 do 14 dni roboczych

 

Zdjęcie poglądowe, okładki mogą się różnić.


160[zasłonięte]1911

Paczkomaty 9,99zł

Poczta paczka 17,99zł

Kurier 17,99zł

BZ WBK

18 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]4920001 [zasłonięte] 008853

 


791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434

Eldimar - Łukasz Martyniak

Ul. Iwaszkiewicza 4/2

74-101 Gryfino

PON - PTK 10:00 16:00

SOBOTA Wolne


[zasłonięte]24859
CHWILOWO BRAK
Zakupując książki na aukcji akceptujesz regulamin - całość dostępny na stronie O MNIE

 

Zobacz nasze pozostałe aukcje:

KomentarzePanelealle

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

panele ebay