Data Waznosci: zawsze na 8 miesiecy czy 1 Rok od chwili sprzedazy
SPRZEDAJE:
David Rio Orca Chai Latte z Coffee 1520g
David Rio Chai Tea Nowością w Stanach Zjednoczonych jest--- chai-- mieszanka czarnej herbaty i różnych przypraw z Indii. Ten tradycyjny napój jest obecnie rozwijany przez Davida Rio Chai Tea, wiodący amerykański producent z nowoczesnymi napojami bez zniekształconych sztucznych aromatów.--- po prostu herbata chai kilka łyżek w filiżance i przelewa się z gorącym mlekiem na. Absolutnie kultowy napój!
jest nieporównywalnie smaczna i wykonana w 100% z naturalnych składników.
Smak tego egzotycznego Chais jest świeży i pyszny, z posmakiem długotrwałym.
składniki: posiada koffeine!- Chai nie zawiera składników mlecznych, a tym samym laktozy.
składniki: posiada koffeine!-
Chai nie zawiera składników mlecznych, a tym samym laktozy.
• granulki miód,sukraloza słodzik
(olej kokosowy, maltodekstryny, kazeinian sodu, mono-i diglicerydy, fosforan potasu, emulgator: lecytyna sojowa), maltodekstryna, czarnej herbaty, naturalna mieszanka przypraw, sukraloza (Splenda), naturalne aromaty.
David Rio Orca Spice Chai Latte jest bez cukru herbata chai z typowym chai indyjskich przypraw ingwer, cynamonu, kardamonu i goździków. Zamiast cukru jest do użytku sukraloza.
SMAK:
ostry, czuc nuty przypraw i aromatów naturalnych , korzennych; przypominający cynamon,
PRZYGOTOWANIE:
Kawę zalewamy gorącą, ale nie wrzącą wodą, parzymy około minuty i przelewamy przez sitko do kubka. Fusy wyrzucamy a do otrzymanego "espresso" dodajemy mieszankę Chai. Całość należy bardzo dokładnie wymieszać. W między czasie podgrzewamy mleko, następnie je spieniamy i dolewamy do kubka. Na koniec można sobie pozwolić na różnego rodzaju fantazje i wariacje :) Dziś polecam posypać spienione mleko nową przyprawą, którą testuję dzięki wspaniałomyślności firmy Kotanyi. Jest to czekolada do kawy deserów w młynku, którą możemy zmielić drobno lub nieco grubiej, według naszego uznania.
Wszystie produkty David Rio niezawieraja uwodornionych olejow roslinnych czy tluszczow czy glutenu. Polaczenie wysokiej jakosci skladnikow jest tajemnica nadzwyczajnego smaku
David rio Chai przygotowania:
2-3 lyzeczki i zalewamy goraca woda, degustujemy na zakonczenie mleczkiem do kawy
lub
-do espresu sypiemy 1-2 male lyzki Chai
dajemy do goracego mleka ( ale to wedlug naszego gustu czy smaku)
Przygotowanie: (polecane przez kupujacego) Kawę zalewamy gorącą, ale nie wrzącą wodą, parzymy około minuty i przelewamy przez sitko do kubka. Fusy wyrzucamy a do otrzymanego "espresso" dodajemy mieszankę Chai. Całość należy bardzo dokładnie wymieszać. W między czasie podgrzewamy mleko, następnie je spieniamy i dolewamy do kubka. Na koniec można sobie pozwolić na różnego rodzaju fantazje i wariacje :) Dziś polecam posypać spienione mleko nową przyprawą, którą testuję dzięki wspaniałomyślności firmy Kotanyi. Jest to czekolada do kawy deserów w młynku, którą możemy zmielić drobno lub nieco grubiej, według naszego uznania. Smacznego!----------------------------------------------------
Informacja: Platnosci na konto, bądź PayU: W tytule wplaty prosze podac nazwe uzytkownika. Na towar wystawiam Fakt. Vat: 23% Przesyłki realizujemy kurierem k-ex, lub poczta. Koszty wysyłki do 5kg kurierem: 24zl Koszty wysyłki poczta ekonomiczna: 14zl, priorytetem: 16zl Wszelkie pytania odpowiem na emails: allesnatur1...gmail.com tel, 95 [zasłonięte]2332 marzenna jestem tez nikiem z: bizu-elegant ( z powodow technicznych przeszlam na inny nick)
Informacja:
Platnosci na konto, bądź PayU: W tytule wplaty prosze podac nazwe uzytkownika.
Na towar wystawiam Fakt. Vat: 23%
Przesyłki realizujemy kurierem k-ex, lub poczta.
Koszty wysyłki do 5kg kurierem: 24zl
Koszty wysyłki poczta ekonomiczna: 14zl, priorytetem: 16zl
Wszelkie pytania odpowiem na emails: allesnatur1...gmail.com
tel, 95 [zasłonięte]2332 marzenna jestem tez nikiem z: bizu-elegant ( z powodow technicznych przeszlam na inny nick)