„Człowiek jest tym, co je”
Przemysłowa produkcja żywności powoli przechodzi do historii, na skutek rosnącej świadomości konsumenta. Konsument coraz częściej stwierdza, że tylko żywność powstała w warunkach zbliżonych do jak najbardziej naturalnych spełni jego oczekiwania. Każdy z nas, niezależnie od tego co robi i czym się zajmuje zawodowo jest również konsumentem. Konsument ma prawo żądać i oczekiwać, że sprzedawana mu żywność jest bezpieczna, nieszkodliwa dla życia i zdrowia oraz niezafałszowana.
Słowem - że jest zdrowa.
Dawniej niemal każda dobra gospodyni, niezależnie od miejsca zamieszkania i statusu społecznego, musiała mieć spiżarnię, a w niej zapasy w postaci konfitur, marmolad, kompotów, warzyw kiszonych i marynowanych. Nie mogło ich zabraknąć zimową porą, kiedy o sezonowych warzywach w naturalnej postaci trzeba było zapomnieć. Dziś nie mamy tego zmartwienia, gdyż wszelkie tego typu dobra dostępne są przez cały rok. Obecnie przetwory najlepszych firm zastępują smak tych prawdziwych, domowych, przyrządzanych własnoręcznie owoców i warzyw bowiem produkowane są z najzdrowszych owoców i warzyw uprawianych w małych gospodarstwach i gospodarstwach ekologicznych
Miesięcznie nasze sklepy w "realu"odwiedza około 6000 świadomych
i zadowolonych klientów. Dołącz do nich.
NA TEJ AUKCJI KUPISZ :
DŻEM AGRESTOWY Z IMBIREM - NISKOSŁODZONY
240 g
WYSTAWIAM FAKTURĘ LUB PARAGON