Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Dąbrowski PODSTAWY TECH. W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM

04-03-2012, 21:46
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 9.99 zł     
Użytkownik A_Belfegor
numer aukcji: 2120198202
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 5   
Koniec: 15-03-2012 00:38:40

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Przed złożeniem oferty prosimy, aby KONIECZNIE zapoznać się ze stroną "O mnie"
Nie odpowiadamy w e-mailach na pytania, na które odpowiedzi znajdują się na tej stronie!

A.Dąbrowski - Podstawy techniki w przemyśle spożywczym

Wydawnictwo WSIP 1999 Wydanie I Format B5 Stron 228
Oprawa : miękka mocno podniszczona (ośle rogi, obtarcia i przybrudzenia)
Stan bloku :średni, ośle rogi, zakreślenia ołówkiem na kilku kartkach

Zapraszamy na inne nasze aukcje.