Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

CZY WIESZ, CO JESZ. PODR.1-3 Boniecka część 1

02-02-2014, 7:47
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 14 zł     
Użytkownik Piotr26047
numer aukcji: 3852102521
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 4   
Koniec: 02-02-2014 07:45:57

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2000
Klasa: 1
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nowa strona 3
 
 
 
   

Księgarnia PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24

tel.  501 [zasłonięte] 370

519 [zasłonięte] 288

504 [zasłonięte] 187

[zasłonięte]@tlen.pl


 
   

Książkę wysyłam listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na
konto.

Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę VAT.

W tytule przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.


Odbiór osobisty:

Księgarnia PIM, Tychy 

ul. Jana Pawła II 24

 

 
   

Wpłata na konto:

 Alior Bank

21 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 798709


 

 
    Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł.
 





TECHNIKA. CZY WIESZ, CO JESZ. PODRĘCZNIK DLA KLAS 1-3 GIMNAZJUM. CZĘŚĆ 1
Boniecka Maria , Łazuchiewicz Danuta

Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa: miękka
ISBN: 83-02-07662-6
Stron: 72
Wymiary: 210x297



Zawartość merytoryczna publikacji stanowi nową, w stosunku do obecnie istniejących na rynku księgarskim, propozycję doboru tematów i ich układu. Treści zostały wzbogacone o historię żywienia i nauki o żywności i żywieniu, wiadomości związane z polskimi tradycjami i obyczajami żywieniowymi, informacje nt. znakowania etykiet opakowań żywności zgodnie z najnowszymi przepisami prawnymi opartymi na legislacji Unii Europejskiej. Z innych zagadnień związanych z żywieniem mowa jest o planowaniu i robieniu zakupów, unikaniu zatruć pokarmowych, wpływie rozwoju techniki na codzienną pracę w kuchni, komputerach w sklepie, czyli o tajemnicach kas fiskalnych i wag elektronicznych.

Umieszczone w książce tabele norm żywieniowych (ukierunkowane na młodzież) stanowią pomoc w planowaniu i przygotowywaniu posiłków. Ilustracje i zdjęcia doskonale uzupełniają tekst. Celem autorek jest upowszechnianie wiedzy na temat prawidłowego żywienia, co będzie prowadzić do zmiany na dobre nawyków żywieniowych młodych ludzi, a dalej całego społeczeństwa.