|
|
Księgarnia
PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24
tel. 501 [zasłonięte] 370
519 [zasłonięte] 288
504 [zasłonięte] 187
[zasłonięte]@tlen.pl
|
|
|
|
Książkę wysyłam listem poleconym lub
paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty
na konto.
Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę
VAT.
W tytule
przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.
Odbiór osobisty:
Księgarnia PIM, Tychy
ul. Jana Pawła II 24
|
|
|
|
Wpłata na konto:
Alior Bank
21 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 798709
|
|
|
|
Bez względu na ilość zakupionych książek
koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on
maksymalnie 10 zł.
|
| |
TECHNIKA. CZY WIESZ, CO JESZ. PODRĘCZNIK
DLA KLAS 1-3 GIMNAZJUM. CZĘŚĆ 1 Boniecka Maria , Łazuchiewicz
Danuta
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i
Pedagogiczne Oprawa: miękka ISBN: 83-02-07662-6 Stron:
72 Wymiary: 210x297
Zawartość merytoryczna
publikacji stanowi nową, w stosunku do obecnie istniejących na rynku
księgarskim, propozycję doboru tematów i ich układu. Treści zostały
wzbogacone o historię żywienia i nauki o żywności i żywieniu,
wiadomości związane z polskimi tradycjami i obyczajami żywieniowymi,
informacje nt. znakowania etykiet opakowań żywności zgodnie z
najnowszymi przepisami prawnymi opartymi na legislacji Unii
Europejskiej. Z innych zagadnień związanych z żywieniem mowa jest o
planowaniu i robieniu zakupów, unikaniu zatruć pokarmowych, wpływie
rozwoju techniki na codzienną pracę w kuchni, komputerach w sklepie,
czyli o tajemnicach kas fiskalnych i wag
elektronicznych.
Umieszczone w książce tabele norm
żywieniowych (ukierunkowane na młodzież) stanowią pomoc w planowaniu
i przygotowywaniu posiłków. Ilustracje i zdjęcia doskonale
uzupełniają tekst. Celem autorek jest upowszechnianie wiedzy na
temat prawidłowego żywienia, co będzie prowadzić do zmiany na dobre
nawyków żywieniowych młodych ludzi, a dalej całego
społeczeństwa. |
|