Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Czekoladowe słodkości

13-03-2015, 8:25
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 23 zł     
Użytkownik Mysza657
numer aukcji: 5081134458
Miejscowość Kasinka Mała
Wyświetleń: 2   
Koniec: 13-03-2015 08:22:00

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Wysyłka w 24h
- Pocztą Polską

Wybrane przez Państwa książki wysyłane są po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie bankowym lub po mailowej informacji iż przesyłka ma być wysłana za pobraniem.
WYSYŁKA GRATIS
Wysyłka gratis przy zakupach powyżej 150 złotych. Nie dotyczy przesyłek pobraniowych i zagranicznych. Książki wysyłamy również za pośrednictwem firmy kurierskiej.
Kontakt
Antykwariat i Księgarnia Tezeusza
Kasinka Mała 657
34-734 Kasinka Mała
tel. 604[zasłonięte]847

gg Monika 38[zasłonięte]513
gg Iwona 43[zasłonięte]495
e-mail: [zasłonięte]@tezeusz.pl

Nr konta bankowego:
Millennium
60 1160 [zasłonięte] 2[zasłonięte]2020001 [zasłonięte] 910803

Czekoladowe słodkości
ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]66029
Wymiar: 19.5x19.5cm
Nr wydania: -
Seria: SŁODYCZE W ROLI GŁÓWNEJ
Ilość stron: 96
Ocena: -
Waga: 0,44 kg
Indeks: 581[zasłonięte]01426KS
Rok wydania: 2012
Wydawca: Jedność
Stan: Nowa
Rodzaj okładki: Twarda

Opis książki

Podtytuł: torty, ciastka i czekoladki
Język oryginału: włoski
Przepięknie wydany poradnik z praktycznymi wskazówkami i podstawowymi technikami cukierniczymi każdemu pozwoli cieszyć się niezwykłymi czekoladowymi przysmakami.
Od pysznego ciastka z kremem po klasyczny budyń, od niezapomnianego tortu Sachera po najsmaczniejsze pralinki – w książce przedstawiono wiele tajemnic związanych z przygotowywaniem wielkich czekoladowych deserów.

Czekoladowa kremówka
Ciastka syberyjskie
Tort Boneur
Bavarese z białą czekoladą
Profiterole
Czarne trufle
Cremino kawowe
Zupa czekoladowa z lodami imbirowymi.
Ta książka może być także wspaniałym prezentem na wiele okazji.

Odbiorcy:
  • miłośnicy czekolady, zwłaszcza ci lubiący samodzielnie przygotowywać pyszne słodkości
  • osoby szukające niezobowiązującego upominku.

Dlaczego warto przeczytać tę książkę:
  • zawiera podstawowe informacje o czekoladzie i kakao, pozwalające jak najlepiej wykorzystać ich walory smakowe i uniknąć błędów w przygotowywaniu czekoladowych deserów
  • proponowane przepisy są proste, a jednocześnie zaskakują wyrafinowanym efektem
  • staranne opracowanie edytorskie sprawia, że książka od pierwszego spojrzenia rozbudza w czytelniku chęć oddania się kulinarnym przyjemnościom.
Zobacz także...