Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Czekoladowe słodkości

06-07-2015, 11:16
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 24.90 zł     
Użytkownik Ksiegarnia_JACK
numer aukcji: 5426505867
Miejscowość Ustroń
Wyświetleń: 1   
Koniec: 06-07-2015 10:56:27

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

ksiegarnia
naglowek

Dane kontaktowe
Ustroń 43-450, ul.3 Maja 68

czynne w godzinach:
Pn-Pt od 8:00 do 16:00
So od 8:00 do 13:00

tel. (33)[zasłonięte]854 44,[zasłonięte]855 13
kom. 783 [zasłonięte] 737
fax (33)[zasłonięte]855 13
e-mail: [zasłonięte]@jack.pl


Koszty i sposób wysyłki

Za wysyłkę płacisz tylko raz!

Wysyłka na terenie całego kraju Pocztą lub kurierem DPD.


Monitoruj swoją przesyłkę na Poczcie Polskiej



Monitoruj swoją przesyłkę w DPD


Dostawa kurierem nawet do 24h

Możliwy odbiór osobisty w księgarni stacjonarnej w Ustroniu


Płatności
Bank Śląski ING o/Ustroń
Nr konta:
34 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0960090 [zasłonięte] 745442



Czekoladowe słodkości




Wydawnictwo: Jedność



Numer katalogowy: S09953
ISBN:[zasłonięte]978-8360-296-7
Liczba stron: 96
Format: 19x19
Oprawa: twarda z gąbką
Rok wydania: 2012


Torty, ciastka i czekoladki.

Przepięknie wydany poradnik z praktycznymi wskazówkami i podstawowymi technikami cukierniczymi każdemu pozwoli cieszyć się niezwykłymi czekoladowymi przysmakami.
Od pysznego ciastka z kremem po klasyczny budyń, od niezapomnianego tortu Sachera po najsmaczniejsze pralinki w książce przedstawiono wiele tajemnic związanych z przygotowywaniem wielkich czekoladowych deserów.
  • Czekoladowa kremówka
  • Ciastka syberyjskie
  • Tort Boneur
  • Bavarese z białą czekoladą
  • Profiterole
  • Czarne trufle
  • Cremino kawowe
  • Zupa czekoladowa z lodami imbirowymi.

Ta książka może być także wspaniałym prezentem na wiele okazji.

Odbiorcy:
- miłośnicy czekolady, zwłaszcza ci lubiący samodzielnie przygotowywać pyszne słodkości
- osoby szukające niezobowiązującego upominku.
Dlaczego warto przeczytać tę książkę:
- zawiera podstawowe informacje o czekoladzie i kakao, pozwalające jak najlepiej wykorzystać ich walory smakowe i uniknąć błędów w przygotowywaniu czekoladowych deserów
- proponowane przepisy są proste, a jednocześnie zaskakują wyrafinowanym efektem
- staranne opracowanie edytorskie sprawia, że książka od pierwszego spojrzenia rozbudza w czytelniku chęć oddania się kulinarnym przyjemnościom.





Regulamin
1. Po wylicytowaniu przedmiotu koniecznie wypełnij formularz dostawy, jeśli masz dodatkowe pytania napisz e-maila.

2. W przypadku wyboru opcji zapłaty przelew/przedpłata/płatność Allegro, w tytule przelewu proszę koniecznie podać nick allegro oraz numer aukcji.

3. Towar wysyłamy po otrzymaniu płatności na konto.

4. Nie ma znaczenia ile książek kupujesz, za wysyłkę płacisz tylko raz. W przypadku zakupu kilku książek, których koszt wysyłki jest różny, obowiązuje najwyższy koszt wysyłki spośród wylicytowanych książek.

5. Darmowa dostawa od 299 PLN

6. Każdy towar można zwrócić w stanie nienaruszonym do 10dni od jego otrzymania. W takim wypadku koszty wysyłki pokrywa kupujący.

7. Nie przyjmujemy przesyłek pobraniowych. Pieniądze ze zwrotów odsyłamy na konto bankowe.

8. Do każdej paczki wystawiamy Fakturę VAT.

9. Wysyłamy również za granicę. Koszt według cennika Poczty Polskiej ( www.pocztapolska.pl/cennik.htm )

10. UWAGA! Po otrzymaniu przesyłki należy w obecności kuriera sprawdzić czy produkt nie został uszkodzony podczas transportu.