Czekolada Klasyczna Ristora - gęsta, dobrej klasy czekolada prosto z Włoch, pełna ożywczej energii w dużym ekonomicznym opakowaniu - 1000g
Sposób przygotowania na kuchence:
Wsypać 25g czekolady do metalowego garnuszka (np. latiery ze stali nierdzewnej), odmierzyć 125 ml mleka i wlewać powoli, mieszając proszek z mlekiem. Podgrzewać na niewielkim ogniu, stale mieszając - aż do osiągnięcia odpowiedniej gęstości i jednolitej konsystencji. Podawać w filiżankach.
Sposób przygotowania w ekspresie ciśnieniowym - pod dyszą
do spieniania mleka:
Wsypać 25g czekolady do metalowego garnuszka (np. latiery ze stali nierdzewnej), odmierzyć 125 ml mleka i wlewać powoli, mieszając proszek z mlekiem. Następnie podgrzewać pod dyszą do spieniania mleka, aż do osiągnięcia odpowiedniej gęstości i jednolitej konsystencji. Na koniec przelać czekoladę do filiżanki. Gęstość czekolady zależy od ilości mleka użytej do jej przygotowania, można nieznacznie ja zmniejszyć, by uzyskać bardziej gęstą konsystencje.
Wystawiamy faktury VAT na życzenie klienta, a paragony zawsze!
Natychmiastowa wysyłka po potwierdzeniu płatności.
Masz pytania ? Zadzwoń ! - tel. 728 [zasłonięte] 144 :)
Przy zakupie kilku sztuk koszt przesyłki ulega zmianie,
po zakupie prosimy o kontakt !
Zapraszamy również na inne nasze aukcje.