Czekolada na gorąco Diemme Amaretto
Czekolada na gorąco Diemme to gwarancja najwyższej jakości oraz wybornego, kremowego smaku. Czekolada na gorąco amaretto będzie idealnym wyborem dla tych, którzy poszukują czekolady o wspaniałym aromacie i słodkim a zarazem lekko gorzkim smaku charakterystycznym dla amaretto.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
- W ekspresie ciśnieniowym - wlewamy 150 ml mleka do dzbanka i wsypujemy 25g czekolady (około 4 łyżeczki); po wymieszaniu napój spieniamy przy użyciu dyszy. Pod wpływem temperatury czekolada gęstnieje. Chąc uzyskać gęstszą konsystencję należy wsypać 25 g czekolady do 120 ml mleka.
- W naczyniu podgrzewanym na ogniu - na kuchence gazowej lub elektrycznej - do naczynia z mlekiem wsypujemy czekoladę; trzeba ją stale mieszać tak aby się nie przypaliła i osiągnęła odpowiednią konsystencję.
Opakowanie: 500g
Skład: cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (27%), skrobia kukurydziana, aromaty, sól. Może zawierać śladowe ilości mleka.
Szybkie i bezpieczne płatności Allegro
pieniądze od razu trafiają na nasze konto i natychmiast przystępujemy do realizacji zamówienia.
Przelew bankowy na rachunek:
PKO BP
42 1020 [zasłonięte] 4[zasłonięte]9390002 [zasłonięte] 004283
Płatność przy odbiorze
Wybierając tą formę płatności za zamówienie zapłacisz gotówką przy odbiorze