ul. Koszarowa 2 42-583 Bobrowniki NIP: 498[zasłonięte]014-41 REGON: 240[zasłonięte]043
wpis do EDG: 9595/2006
E-mail: [zasłonięte]@soti.pl
Telefon stacjonarny: 32[zasłonięte]380-30
Telefon komórkowy: 517-[zasłonięte]-499 lub: 510-[zasłonięte]-324
Pracujemy od poniedziałku do piątku w godzinach: 9.00 - 17.00
Kurier wpłata na konto: 16,50 zł
Kurier pobranie: 22,00 zł
Wysyłka Pocztą Polską:
Wpłata na konto:
1opak - paczka priorytetowa 8,50 zł
2 opak - paczka priorytetowa 9,50 zł
3-10 opak - paczka priorytetowa 10,50 zł
Pobranie:
1 opak - pobranie priorytet 11,00 zł
2 opak - pobranie priorytet 12,00 zł
3-10 opak - pobranie priorytet 13,00 zł
.....
.... Odbiór paczki w punkcie:
1 opak - E-przesyłka 6,50 zł
2 opak - E-przesyłka 7,50 zł
3-10 opak - E-przesyłka 8,50 zł
Przesyłka Pobranie:
1opak. - E-przesyłka pobranie 9,00 zł
2 opak - E-przesyłka pobranie 10,00 zł
3-10 opak - E przesyłka pobranie 11,00 zł
KLIKNIJ - Znajdź placówkę wydającą E-PRZESYŁKĘ
Możliwy odbiór osobisty w siedzibie naszej firmy w Bobrownikach
Zobacz mapę dojazdu
Numer konta bankowego:
Bank Zachodni WBK:
41 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]7790001 [zasłonięte] 057089
Dane do przelewu:
SOTI ul. Koszarowa 2 42-583 Bobrowniki
Przed licytacją prosimy o zapoznanie się ze stroną "o mnie".
Zgodnie z Ustawą z dnia 2 marca 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów (Dz. U. Nr22, poz.271 z późn. Zmianami) Klient ma prawo do odstąpienia od umowy kupna sprzedaży zawartej na odległość bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od daty otrzymania towaru.
Szczegóły realizacji zwrotów na stronie "o mnie".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Panelealle
|
|
|
|
Czekolada mleczna do picia Barry Callebaut
opakowanie 1 kg: 37,99 zł
+ 50 g Czekolady Cappuccino
GRATIS: Przepisy na czekoladę do picia
Barry Callebaut to firma z ponad 150 letnią tradycją oraz jeden z największych producentów czekolady na świecie.
Czekolada mleczna 823NV do picia o zawartości 33,6% kakao występuje w postaci małych kaletek, co ułatwia rozpuszczanie oraz dozowanie. Ma zrównoważony smak kakao, mleka i karmelu, który ukoi podniebienie największych koneserów.
Smak czekolady można bardzo łatwo urozmaicić, wystarczy dodać cynamon, kawę, pieprz kajeński.
Kupując czekoladę mleczną na naszej aukcji otrzymasz w zestawie 50 g czekolady cappuccino, którą można wrzucić bezpośrednio do gorącej czekolady, aby uzyskać delikatny kawowy smak i aromat (około łyżka na kubek 250ml).
Czekolada w postaci małych kaletek, jest pakowana w specjalne, szczelne opakowanie strunowe i zgrzewana, dzięki czemu nie utlenia się i na długo zachowuje świeżość.
...
...
Skład: Cukier, Tłuszcz kakaowy, Mleko pełne w proszku, Miazga kakaowa, Emulgator: lecytyna sojowa, Aromat naturalny-wanilia
Wartości odżywcze w 100g produktu: wartość energetyczna 563 kcal/ 2.357 kJ, zawartość ogólna białka 7,0 g, węglowodany przyswajalne 51,0 g, zawartość ogólna tłuszczu 36,2 g
Od czego zacząć - nasze rady
- czekolada mleczna rozpuszcza się już w temperaturze 42°C
- najbezpieczniejszym sposobem jest rozpuszczanie w kąpieli wodnej - należy jednak uważać, żeby para wodna oraz woda nie dostały się do czekolady
- aby czekolada dobrze się rozpuściła i nie przypaliła należy użyć garnka lub rondelka z grubym dnem lub z powłoką nieprzywierającą
- do mieszania przygotowywanej czekolady należy używać łyżek drewnianych lub z powłoką nieprzywierającą (silikonowych)
- podczas rozpuszczania czekolady pośpiech nie jest wskazany - czekoladę można łatwo spalić
- im dłużej trwa podgrzewanie składników na małym ogniu, tym czekolada będzie gęstsza
....
.....
Jak przygotować najprostszą i pyszną czekoladę do picia?
Wystarczy około 20-30g czekolady (w zależności od intensywności smaku) wsypać do kubka, następnie zagotować mleko i zalać czekoladę, tak aby ją tylko zakryć. Odczekać około 2 minut, aż czekolada się rozpuści. Następnie wlać resztę mleka i wszystko wymieszać.
Do czekolady możesz wrzucić pyszne waniliowe Pianki Marshmallow dostępne na naszych aukcjach, które rozpuszczą się w gorącej czekoladzie i stworzą puszystą piankę.
Gratis do czekolady!
Do czekolady dodajemy sprawdzone przepisy na czekoladę do picia na gorąco, zimno oraz w formie drinków. Wszystko na bazie najlepszej jakościowo czekolady Barry Callebaut, która wyśmienicie smakuje, delikatnie się rozpuszcza. Dostępna w dwóch smakach mlecznym o zawartości 33,6% kakao oraz deserowym o zawartości 53,8% kakao.
...
....
Oto jeden z przepisów na czekoladę z sosem malinowym:
1 szklanka mleka 100 gram czekolady mlecznej 50 gram czekolady gorzkiej 4 łyżki sosu malinowego
........
Mleko wlać do garnka, dodać czekoladę i podgrzewać do momentu rozpuszczenia czekolady. Na dno szklanek wlać sok malinowy, wlać gorącą czekoladę. Podawać w wysokich szklankach.
Zastosowanie czekolady mlecznej Barry Callebaut
- idealna do robienia pralinek oraz czekoladek
- świetnie sprawdza się do dekoracji ciast i deserów
- wyśmienicie smakuje w formie płynnej - czekolada do picia
Do każdego zakupu dodajemy GRATIS:
Przepisy na czekoladę do picia Do każdej przesyłki dodajemy książeczkę z przepisami (kilkadziesiąt przepisów) na czekoladę do picia, koktajle czekoladowe oraz drinki.
.........................................
W zestawie: 50g czekolady cappuccino Do każdego opakowania czekolady dołączmy 50 g smakowej czekolady cappuccino, którą można wrzucić bezpośrednio do gorącej czekolady, aby uzyskać delikatny kawowy smak i aromat (ok. 1 łyżka na kubek 250ml)
JAK WYBRAĆ ODPOWIEDNIĄ CZEKOLADĘ?
..............
Zapoznaj się z krótkim opisem naszych czekolad, wybierz kategorię, która Ci odpowiada, następnie kliknij na gwiazdki, aby przejść na aukcję.
Belgijska czekolada Exclusive charakteryzuję się najwyższą płynnością. W jej skład wchodzą najlepszej jakości składniki, które dają intensywny aromat i niepowtarzalny smak oraz idealną konsystencję do fontanny czekoladowej oraz fondue. Dzięki odpowiedniej zawartości czystego masła kakaowego czekolada w fontannie tworzy idealną, gładką kaskadę.
Czekolada Premium to belgijska czekolada o aksamitnym smaku uzyskanym dzięki najwyższej jakości składników. Jest przeznaczona głownie do produkcji czekolady do picia, czekoladek, pralin, deserów oraz ciast. Świetnie sprawdzi się również w czekoladowym fondue. Czekolady firmy Callebaut są znane i używane przez profesjonalnych cukierników na całym świecie.
Czekolady klasy Standard są czekoladami do użytku ogólnego. Nadają się do robienia czekolady do picia, czekoladek, ciast oraz fondue. Upłynniając czekoladę masłem kakaowym (dostępnym na naszych aukcjach) uzyskamy odpowiednią konsystencję do fontanny czekoladowej.
|
|