ul. Koszarowa 2 42-583 Bobrowniki NIP: 498[zasłonięte]014-41 REGON: 240[zasłonięte]043
wpis do EDG: 9595/2006
E-mail: [zasłonięte]@soti.pl
Telefon stacjonarny: 32[zasłonięte]380-30
Telefon komórkowy: 517-[zasłonięte]-499 lub: 510-[zasłonięte]-324
Pracujemy od poniedziałku do piątku w godzinach: 9.00 - 17.00
.....Odbiór paczki w punkcie:
Przesyłka Standard:
1 opak - E-przesyłka 6,50 zł
2 opak - E-przesyłka 7,50 zł
3-10 opak - E-przesyłka 8,50 zł
Przesyłka Pobranie:
1opak - E-przesyłka pobranie 9,00 zł
2 opak - E-przesyłka pobranie 10,00 zł
3-10 opak -E przesyłka pobranie 11,00 zł
......
KLIKNIJ - Znajdź placówkę wydającą E-PRZESYŁKĘ
Możliwy odbiór osobisty w siedzibie naszej firmy w Bobrownikach
Zobacz mapę dojazdu
Numer konta bankowego:
Bank Zachodni WBK:
41 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]7790001 [zasłonięte] 057089
Dane do przelewu:
SOTI ul. Koszarowa 2 42-583 Bobrowniki
Przed licytacją prosimy o zapoznanie się ze stroną "o mnie".
Zgodnie z Ustawą z dnia 2 marca 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów (Dz. U. Nr22, poz.271 z późn. Zmianami) Klient ma prawo do odstąpienia od umowy kupna sprzedaży zawartej na odległość bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od daty otrzymania towaru.
Szczegóły realizacji zwrotów na stronie "o mnie".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Panelealle
|
|
|
|
Belgijska czekolada o smaku limonkowym!
opakowanie 1 kg / 55,90 zł
Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem firmy Barry Callebaut jednego z największych producentów czekolady z ponad 150 letnią tradycją.
....................................................
Belgijska czekolada limonkowa firmy Barry Callebaut to połączenie belgijskiej czekolady białej z dodatkiem limonkowego smaku. Czekolada występuje w postaci małych kaletek, co pozwala na łatwe dozowanie i rozpuszczanie.
Wyselekcjonowane składniki tworzą najwyższą jakość:
- 100% masła kakaowego
- tylko naturalna wanilia
Czekolady smakowe belgijskiej przeznaczone są dla cukierników, cateringu oraz użytku domowego!
....
......
......
Zastosowanie czekolady:
- fontanny czekoladowej
- fondue
- tworzenia deserów, musów
- robienia czekoladek lub pralinek
- dekoracji ciast
- czekolady na gorąco
- bezpośredniego spożycia
Czekolada jest pakowana i zgrzewana w specjalne strunowe worki przystosowane do kontaktu z żywnością!
- wykonany z aluminium - zapewnia trwałość
- worek typu doypack - worek można postawić w pozycji stojącej
- przystosowane do kontaktu z żywnością - atest PZH
- strunowe zamknięcie zip - dłuższa świeżość czekolady po otwarciu
- brak dostępu światła - czekolada nie utlenia się, dłuższa świeżość
Na każdym worku podany skład czekolady, producent, firma przepakowująca, instrukcja rozpuszczania oraz termin ważności.
PROMOCJA Do każdego zakupu dodajemy TRZY GRATISY:
....
.....
GRATIS 1 - Przepisy na czekoladę do picia Do każdej przesyłki dodajemy książeczkę z przepisami na czekoladę do picia, koktajle czekoladowe smakach drinki.
GRATIS 2 - Próbka belgijskich pianek Marshmallow Tylko na naszej aukcji GRATIS próbka belgijskich, waniliowych pianek Marshmallow do każdego zakupionego opakowania czekolady. Zanurzona pianka w czekoladzie to sama słodycz.
GRATIS 3 - Zestaw próbek wszystkich czekolad Do każdego opakowania czekolady otrzymują Państwo GRATIS próbki wszystkich czekolad smakowych: cappuccino, karmel, limonka, truskawka, pomarańcza oraz biała, deserowa, mleczna.
JAK WYBRAĆ ODPOWIEDNIĄ CZEKOLADĘ?
..............
Zapoznaj się z krótkim opisem naszych czekolad, wybierz kategorię, która Ci odpowiada, następnie kliknij na gwiazdki, aby przejść na aukcję.
Belgijska czekolada Exclusive charakteryzuję się najwyższą płynnością. W jej skład wchodzą najlepszej jakości składniki, które dają intensywny aromat i niepowtarzalny smak oraz idealną konsystencję do fontanny czekoladowej oraz fondue. Dzięki odpowiedniej zawartości czystego masła kakaowego czekolada w fontannie tworzy idealną, gładką kaskadę.
Czekolada Premium to belgijska czekolada o aksamitnym smaku uzyskanym dzięki najwyższej jakości składników. Jest przeznaczona głownie do produkcji czekolady do picia, czekoladek, pralin, deserów oraz ciast. Świetnie sprawdzi się również w czekoladowym fondue. Czekolady firmy Callebaut są znane i używane przez profesjonalnych cukierników na całym świecie.
Czekolady klasy Standard są czekoladami do użytku ogólnego. Nadają się do robienia czekolady do picia, czekoladek, ciast oraz fondue. Upłynniając czekoladę masłem kakaowym (dostępnym na naszych aukcjach) uzyskamy odpowiednią konsystencję do fontanny czekoladowej.
...
....
....
....
|
|