Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Czekolada. Leksykon. Składniki, podawanie NOWA

28-02-2012, 20:21
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 19.30 zł     
Użytkownik book24
numer aukcji: 2030960009
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 8   
Koniec: 31-01-2012 02:22:28

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Book24
Book24 - księgarnia internetowa serdecznie wita na swoich aukcjach w serwisie alle. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz zakupu.
O nas

Kupując u nas masz pewność co do jakości zakupionego towaru, oraz szybkiej przesyłki.
Do każdej transakcji podchodzimy indywidualnie, staramy się, aby nasz klient był w 100% usatysfakcjonowany.

Każdą paczkę starannie pakujemy w tekturowe pudełko lub kopertę bąbelkową, tak aby w stanie nienaruszonym dotarła do odbiorcy.
Zwrot pieniędzy

Dane Kontaktowe

Po wylicytowaniu przedmiotu koniecznie wypełnij formularz dostawy, jeśli masz dodatkowe pytania napisz e-maila.

Book24 - księgarnia internetowa al.Solidarności 117 lok.406
00-140 Warszawa

e-mail: [zasłonięte]@book24.waw.pl
pon-pt: 9-18

Numer konta:
951[zasłonięte]200400[zasłonięte]70234[zasłonięte]730 (mBank)
501[zasłonięte]555811[zasłonięte]45200[zasłonięte]594 (Inteligo)


Zaufanie do Book24 Kurier UPS

Czekolada. Leksykon. Składniki, podawanie, przepisy
Tobias Pehle

Czekolada. Leksykon. Składniki, podawanie, przepisy
Dodatkowe informacje

  • ISBN:[zasłonięte]978-8326-066-2
  • liczba stron: 296
  • Okładka: twarda
  • Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
  • Wymiary: 150 x 175 mm
  • Rok wydania: 2009
  • Opis

    Czekolada jest dziś w modzie. Nigdy jeszcze temat ten - mimo że ludzie od wieków ulegali słodkiemu czarowi kakao i czekolady - nie był tak aktualny jak dzisiaj. Ten praktyczny leksykon przedstawia niezwykle różnorodny świat czekolady, historie jej wytwarzania, poczynając od czekolady pitnej i tej w tabliczkach, a kończąc na pralinach i wielu szlachetnych wyrobach, zdradza tez tajemnice umiejętności najpełniejszego delektowania się czekoladą i możliwości zastosowania jej w kuchni. Fascynujący świat czekolady od A do Z!
    Tajemnice wytwarzania różnych rodzajów czekolady.
    Kakao: wszystko o niezwykłym egzotycznym surowcu.
    Obszerny słownik najważniejszych pojęć ze świata czekolady.
    Czekoladowe czary: przepisy i inspiracje kulinarne.
    Przepiękne, wyraziste fotografie.
    Życzymy więc wiele przyjemności podczas smakowania i odkrywania czekolady!

    [zasłonięte]@book24.waw.pl - Book24 - księgarnia internetowa