Deserowa czekolada Strong w opakowaniu 2,5 kg renomowanej, belgijskiej firmy Callebaut.
Callebaut jest jednym z nielicznych producentów czekolady, który nadal z niezwykłą dbałością selekcjonuje ziarna kakaowe. Ziarna kakaowe są zbierane i prażone przez samo Callebaut. Specjaliści belgijskiego Callebaut wiedzą doskonale, gdzie znaleźć ziarna kakao o najczystszej jakości.
To rzadkość wśród producentów czekolady. Dzięki partnerskim kontaktom z plantatorami, firma posiada stały dostęp do najlepszych i najbardziej odpowiednich ziaren kakaowców dla poszczególnych receptur.
Callebaut do dziś dokładnie nadzoruje skomplikowany proces prażenia, w którym ziarna kakaowe podgrzewane są jeszcze w skorupkach. Dzięki temu udaje się zachować aromat, subtelność oraz złożony i głęboki smak kakao. Smak doskonałej, belgijskiej czekolady Callebaut. Firma mieli wszystkie składniki bardzo dokładnie, o wiele staranniej niż pozostali producenci. Poszczególne komponenty spajane są z tą samą dokładnością. Dzięki temu wyroby tego producenta doskonale sprawdzają się w każdym zastosowaniu .
Tak, firma Callebaut ma ogromne doświadczenie w tworzeniu czekolad. Specjalnie przygotowywane w tym celu czekolady charakteryzują się głębokim aromatem i gładką konsystencją, która oczaruje nawet najbardziej wymagające podniebienia.
Czekolada jest w formie pastylek (kaletek), ułatwiających dozowanie i rozpuszczanie.
Specyfikacja:
Smak: Bardzo gorzki. Wysoka zawartość kakao.
Płynność:
Skład: miazga kakaowa;
cukier; proszek kakaowy nat. o obniżonej zawartości tłuszczu; emulgator: lecytyna sojowa; naturalna wanilia.
Min. kakao 70,4 %
Min. mleko ~~ 0 % ( może zawierać śladowe ilości białek)
Waga opakowania: 2,5 kg
Data przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji.
- Produkt Koszerny
Na Państwa życzenie do zakupu tego produktu można otrzymać GRATIS:
- Instrukcję rozpuszczania czekolady.
- Receptury na czekoladę do picia.
70-30-38NV
|