Czekolada do Fontann Callebaut - Deserowa 2,5 kg
Czekolada idealnie nadaje się do fontann czekoladowych oraz fondue. Dodatkowo idealnie nadaje się do dekorowania wszelkich wyrobów cukierniczych. Czekolada jest w formie pastylek (kaletek), ułatwiających dozowanie i rozpuszczanie. Czekolada pakowana jest w specjalne opakowanie z zamknięciem strunowym. Szczelne zamknięcie umożliwia wielokrotne otwieranie i zamykanie torebki. Zaletą takiego opakowania jest to, że zabezpiecza ono czekoladę przed utlenieniem, zawilgoceniem i utrzymuje ją długo świeżą. Czekolada idealnie nadaje się do fontann czekoladowych oraz fondue po dodaniu 5%-10% oleju spożywczego.
Czekolada nie wymaga dodawania oleju w fontannach firmy Sephra oraz Optimal- profesjonalnych!
Specyfikacja:
Smak: Zrównoważony smak pomiędzy kakao i cukrem. Skład: cukier; tłuszcz kakaowy; miazga kakaowa; emulgator: lecytyna sojowa; naturalna wanilia. Min. kakao 56,9 % Min. mleko ~~ 0 % ( może zawierać śladowe ilości białek) Waga opakowania: 2,5 kg Data przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji. - Produkt Koszerny
Na Państwa życzenie do zakupu tego produktu można otrzymać GRATIS: - Instrukcję rozpuszczania czekolady. - Receptury na czekoladę do picia
811NV |