Belgijska czekolada do fontann Callebaut biała 2,5 kg
Nasza czekolada oferuje szeroką gamę kompozycji smakowych białej czekolady, począwszy od słodkiego do kremowego smaku lub z delikatną nutką karmelu. Każda receptura jest unikalna i zawiera najlepsze składniki: miazgę kakaową, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku, cukier i naturalną wanilię. Te wyjątkowe czekolady o typowym smaku mogą powstać jedynie poprzez dokładne mieszanie składników w proporcjach charakterystycznych dla danej receptury, oraz poprzez cierpliwe i precyzyjne konszowanie. Dzięki różnorodnym właściwościom fizycznym z łatwością odnajdziesz białą czekoladę o idealnej dla Twych potrzeb płynności.
Czekolada idealnie nadaje się do fontann czekoladowych oraz fondue po dodaniu 5%-10% oleju spożywczego lub masła kakaowego. Dodatkowo idealnie nadaje się do dekorowania wszelkich wyrobów cukierniczych.
Czekolada jest w formie pastylek (kaletek), ułatwiających dozowanie i rozpuszczanie.
Specyfikacja:
Smak: Zrównoważony mleczno - kremowy smak. Skład: cukier; tłuszcz kakaowy; mleko pełne w proszku; emulgator: lecytyna sojowa; naturalna wanilia. Min. kakao 25,9 % Waga opakowania: 2,5 kg Data przydatności do spożycia 12 miesięcy od daty produkcji.
Produkt Koszerny
Na Państwa życzenie do zakupu tego produktu możesz otrzymać GRATIS: - Instrukcję rozpuszczania czekolady. - Receptury na czekoladę do picia.
|