ul. Koszarowa 2 42-583 Bobrowniki NIP: 498[zasłonięte]014-41 REGON: 240[zasłonięte]043
wpis do EDG: 9595/2006
E-mail: [zasłonięte]@soti.pl
Telefon stacjonarny: 32[zasłonięte]380-30
Telefon komórkowy: 517-[zasłonięte]-499 lub: 510-[zasłonięte]-324
Pracujemy od poniedziałku do piątku w godzinach: 9.00 - 17.00
Odbiór paczki w punkcie:
Przesyłka Standard:
1 opak - E-przesyłka 6,50 zł
2 opak - E-przesyłka 7,50 zł
3-10 opak - E-przesyłka 8,50 zł
Przesyłka Pobranie:
1opak - E-przesyłka pobranie 9,00 zł
2 opak - E-przesyłka pobranie 10,00 zł
3-10 opak -E przesyłka pobranie 11,00 zł
KLIKNIJ - Znajdź placówkę wydającą E-PRZESYŁKĘ
Możliwy odbiór osobisty w siedzibie naszej firmy w Bobrownikach
Zobacz mapę dojazdu
Numer konta bankowego:
Bank Zachodni WBK:
41 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]7790001 [zasłonięte] 057089
Dane do przelewu:
SOTI ul. Koszarowa 2 42-583 Bobrowniki
Przed licytacją prosimy o zapoznanie się ze stroną "o mnie".
Zgodnie z Ustawą z dnia 2 marca 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów (Dz. U. Nr22, poz.271 z późn. Zmianami) Klient ma prawo do odstąpienia od umowy kupna sprzedaży zawartej na odległość bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od daty otrzymania towaru.
Szczegóły realizacji zwrotów na stronie "o mnie".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Panelealle
|
|
|
|
Czekolada deserowa do picia Barry Callebaut
opakowanie 1 kg: 37,50 zł
+ 50 g Czekolady Pomarańczowej!
GRATIS Przepisy na czekoladę do picia
Barry Callebaut to firma z ponad 150 letnią tradycją oraz jeden z największych producentów czekolady na świecie. Czekolada deserowa 811NV do picia o zawartości 53,8% kakao występuje w postaci małych kaletek, co ułatwia rozpuszczanie oraz dozowanie. Ma wyważony deserowy smak, który ukoi podniebienie największych koneserów.
Smak czekolady można bardzo łatwo urozmaicić, wystarczy dodać cynamon, kawę, pieprz kajeński. Kupując czekoladę deserową na naszej aukcji otrzymasz 50 g czekolady pomarańczowej, którą można wrzucić bezpośrednio do gorącej czekolady, aby uzyskać pyszny pomarańczowy smak i aromat (około łyżka na kubek 250ml).
...
....
Skład: Miazga kakaowa, Cukier, Tłuszcz kakaowy, Emulgator: lecytyna sojowa, Aromat naturalny-wanilia
...
Wartości odżywcze w 100g produktu:
- wartość energetyczna 547 kcal / 2.291 kJ
- zawartość ogólna białka 5,0 g
- węglowodany przyswajalne 46,1 g
- zawartość ogólna tłuszczu 36,1 g
Od czego zacząć - nasze rady
- czekolada deserowa rozpuszcza się już w temperaturze 45°C
- najbezpieczniejszym sposobem jest rozpuszczanie w kąpieli wodnej - należy jednak uważać, żeby para wodna oraz woda nie dostały się do czekolady
- aby czekolada dobrze się rozpuściła i nie przypaliła należy użyć garnka lub rondelka z grubym dnem lub z powłoką nieprzywierającą
- do mieszania przygotowywanej czekolady należy używać łyżek drewnianych lub z powłoką nieprzywierającą (silikonowych)
- podczas rozpuszczania czekolady pośpiech nie jest wskazany - czekoladę można łatwo spalić
- im dłużej trwa podgrzewanie składników na małym ogniu, tym czekolada będzie gęstsza
...
....
Jak przygotować najprostszą i pyszną czekoladę do picia?
Wystarczy około 20-30g czekolady (w zależności od intensywności smaku) wsypać do kubka, następnie zagotować mleko i zalać czekoladę, tak aby ją tylko zakryć. Odczekać około 2 minut, aż czekolada się rozpuści. Następnie wlać resztę mleka i wszystko wymieszać. Do czekolady możesz wrzucić pyszne waniliowe Pianki Marshmallow dostępne na naszych aukcjach, które rozpuszczą się w gorącej czekoladzie i stworzą puszystą piankę.
Oto jeden z przepisów na czekoladę z adwokatem:
250 gram czekolady deserowej 250 ml śmietanki kremówki 30% 500 ml mleka 3,2% 200 ml likieru advocat
.....
Mleko i śmietankę wlać do rondla, zagotować. Dodać czekoladę, składniki podgrzewać cały czas mieszając. Składniki powinny dobrze się ze sobą połączyć. Do przygotowanych filiżanek wlać 40 ml likieru advocat, następnie uzupełnić czekoladą.
...
....
Czekolada jest pakowana i zgrzewana w specjalne worki:
- wykonany z aluminium - zapewnia trwałość, duża wytrzymałość opakowania
- worek typu doypack - można postawić w pozycji pionowej
- atest PZH - dopuszczone do kontaktu z żywności
- strunowe zamknięcie - dłuższa świeżość czekolady po otwarciu
- nieprzezroczystość i wysoka barierowość - czekolada nie utlenia się, dłuższa świeżość
Na każdym worku podany skład czekolady, producent, firma przepakowująca, instrukcja rozpuszczania oraz termin ważności.
PROMOCJA Do każdego zakupu dodajemy DWA GRATISY:
GRATIS 1 - Przepisy na czekoladę do picia Do każdej przesyłki dodajemy książeczkę z przepisami (kilkadziesiąt przepisów) na czekoladę do picia, koktajle czekoladowe oraz drinki.
......................................
...
....
GRATIS 2 - Gratis 50 g czekolady pomarańczowej Do każdego opakowania czekolady dołączmy 50 g smakowej czekolady pomarańczowej, którą można wrzucić bezpośrednio do gorącej czekolady, aby uzyskać pyszny pomarańczowy smak i aromat (około łyżka na kubek 250ml).
.....
......
.......
JAK WYBRAĆ ODPOWIEDNIĄ CZEKOLADĘ?
..............
Zapoznaj się z krótkim opisem naszych czekolad, wybierz kategorię, która Ci odpowiada, następnie kliknij na gwiazdki, aby przejść na aukcję.
Belgijska czekolada Exclusive charakteryzuję się najwyższą płynnością. W jej skład wchodzą najlepszej jakości składniki, które dają intensywny aromat i niepowtarzalny smak oraz idealną konsystencję do fontanny czekoladowej oraz fondue. Dzięki odpowiedniej zawartości czystego masła kakaowego czekolada w fontannie tworzy idealną, gładką kaskadę.
Czekolada Premium to belgijska czekolada o aksamitnym smaku uzyskanym dzięki najwyższej jakości składników. Jest przeznaczona głownie do produkcji czekolady do picia, czekoladek, pralin, deserów oraz ciast. Świetnie sprawdzi się również w czekoladowym fondue. Czekolady firmy Callebaut są znane i używane przez profesjonalnych cukierników na całym świecie.
Czekolady klasy Standard są czekoladami do użytku ogólnego. Nadają się do robienia czekolady do picia, czekoladek, ciast oraz fondue. Upłynniając czekoladę masłem kakaowym (dostępnym na naszych aukcjach) uzyskamy odpowiednią konsystencję do fontanny czekoladowej.
.....
.......
|
|